Automatische fles mineraalwater krimpkoker etiketteermachine

Toepassing

Het sleeve-systeem is een volautomatisch etiketteringssysteem voor krimpkousen voor het aanbrengen en krimpen van etiketten op de mouw van het hele lichaam of verzegelde banden op een verscheidenheid aan ronde, vierkante, rechthoekige en ovale verpakkingen en vormen met en zonder contouren.

Elk mofsysteem omvat een mofapplicator, een of twee krimptunnelmodules (afhankelijk van de toepassing), een stoomgenerator en een roestvrijstalen transportband om containers door het systeem te transporteren.

Het mofsysteem wordt aangeboden en verkocht als een geïntegreerd systeem om succesvolle toepassingen voor onze klanten te garanderen.

Automatische fles mineraalwater krimpkoker etiketteermachine

Etiketteermachine met automatische hoes

Gesynchroniseerde transmissie, elke vervanging van de transmissieriem is snel voltooid. In vergelijking met het type traditionele meerlagige laag waarvan de vervanging en het onderhoud meer dan zes uur nodig hebben, is het onderhoud eenvoudig en eenvoudig, dus het heeft geen invloed op de productie.

Eenheid snijkop vliegtuig ontwerp in China die van toepassing zijn op de container van 28 mm - 160 mm. Je hoeft het nooit te veranderen of te debuggen. Het heeft ook een uniek licht aanraakscherm voor mens en machine, dat betekent dat automatisch de originele locatie wordt doorzocht, evenals veiligheid en gemak die voorloopt op andere gelijkaardige producten.

Dubbel krimpend etiketvoedingsvlak, redelijke hoogte wat handig is om het label te bevestigen; micro-computer auto figuur die enactment en aanpassing vermijden. u hoeft het alleen licht in te drukken, het label zal automatisch detecteren en lokaliseren. Het wisselen van label is snel en gemakkelijk. Bovendien is de snijplaats absoluut exact.

Etiketaanvoerapparatuur: rijden gesynchroniseerde controle van de toevoer van etiketten, de leveringscapaciteit is 90 meter per minuut, het aanvoervlak van het volumelabel is 500 mm, de binnendiameter van de papieren buis is 4 ', 8', 10 '. De configuratie van de etiketinvoer is stabiel waardoor de exacte lengte van het etiket en de stabiele, snelle levering van etiketten mogelijk is.

De middelste pilaar past stapsgewijze labelstructuur toe en de snelheid is 150B per minuut.

De nieuw ontworpen snijkop gebruikt een stapsgewijze motoraandrijving met een hoge snelheid, een exacte actie, een goede snede en een mooie krimp. Dit ontwerp werkte samen met de gesynchroniseerde locatiestructuur van het label en maakt de precisie van de snijlocatie binnen 1 mm mogelijk.

Meerpunts noodstopknop maakt een noodstop mogelijk op de juiste positie langs de productie, wat de veilige productie garandeert.

Automatische fles mineraalwater krimpkoker etiketteermachine

Stoom krimpende tunnel

In het geval van verschillende en onregelmatige ronde flessen, vierkante flessen en platte flessen enz. Is de stoomkrimpoven nieuwe stijl gemakkelijk in te stellen en te onderhouden en heeft hij een gelijkmatige krimp. De distributie van lagedrukstoomtrommel en spuitende manier van stoom is uniform en ontworpen met naadloze buis.Het mondstuk is verdeeld om instelbare drie segmenten te zijn en de hoogte, positie en stoomuitvoer van elk segment kunnen respectievelijk worden aangepast om de perfect krimpen.De hele machine is gemaakt van roestvrij staal met hittebehoud, wat niet alleen engery bespaart, maar ook voldoet aan de internationale veiligheidsnorm. De roestvrijstalen ontdooibak verzamelt condenswater.De hele machine neemt het waterdichte ontwerp aan gemak van eenvoudige bediening en weinig onderhoud.

Kenmerken van stoomgenerator

Het water wordt in de serie volledig automatische elektrische verwarmingsgeneratoren gevoerd door een hogedrukpotentiaalvortexpomp gemaakt van koper met korte watertoevoertijd en duurzame service. Een drijvende bal voor vloeistofniveau is bevestigd in de watertank om de waterinlaat automatisch te regelen. Werkend systeem wordt allemaal automatisch gecontroleerd. Nadat de watertoevoer en de stroomtoevoer ongeveer 5 minuten zijn aangesloten, kan het de stoom continu afgeven met een hoge werkefficiëntie.

Belangrijkste technische parameter van de apparatuur

ItemMouw etiketteermachine
Capaciteit150 bpm (gebaseerd op 500 ml)
FPYMeer dan 99,9%
Productieve efficiëntie van de hele lijnMeer dan 95% (berekening van 24 uur)
Toepasselijke diameter van fles28mm-125mm
Toepasselijke lengte van label30 mm - 250 mm
Toepasselijke dikte van etiket0,027 mm - 0,13 mm
Label materiaalPVC, PET, PS
Volumelabel binnendiameter≥4 "(101,6 mm)
Volumelabel buitendiameter≤ 500 mm
SpanningAC380V, 50HZ, 3 fasen
label kous machine output3KW
Steam Shrink tunnel output0,37 kW
Uitgang stoomgenerator18KW
Stoomdruk1-8 kg / cm2
Stoomluchtverbruik<25 kg / uur
Afmeting van de machineEtiketkousmachine: L2000 * W1100 * H2000mm
Gewicht750