Etiketteermachine voor zakjes

VKPAK kent het etiketteren van zakjes. We hebben verschillende labelsystemen voor zakken ontworpen. Voor gevulde zakjes kan VKPAK een labelprinter-applicator of labelapplicator op uw productielijn plaatsen om zakjes te labelen na het vullen, maar vóór het palletiseren. Informatie zoals datum- en lotcodes, barcodes en inhoud worden op de bestaande transportlijn geprint en / of automatisch op de zak aangebracht. Dit kan worden bereikt met elke VKPAK-labelprinter. Het specifieke model en de grootte van de labelprinter is afhankelijk van de labelgrootte, de voorkeur van de printengine en de doorvoersnelheid.

Voor het labelen van niet-gevulde zakjes heeft VKPAK een zakaanvoer- en etiketteringssysteem ontworpen. Dit systeem maakt gebruik van een robotachtig vacuümhefsysteem om de lege zak aan de etiketteereenheid te presenteren. Zodra de zak is gepresenteerd, drukt de labeler het informatielabel af en / of brengt hij het aan op de lege zak. Het wordt vervolgens naar een verzamelbak gebracht om te wachten op het vulproces.

Beide pouch-etiketteringssystemen kunnen worden geïntegreerd met de huidige database / orderverwerkingssystemen of kunnen worden opgesteld als een stand-alone operatie.

We zijn trots om onszelf voor te stellen als een van de beste fabrikanten en exporteurs van een uitstekende Pouch Labeling Machine. Het wordt veel gebruikt in verpakkingslijnen van verschillende industrieën. Geïntegreerd met een geavanceerde technologie die zorgt voor enkelzijdige of dubbelzijdige labeltoepassing, wordt deze machine veel gebruikt voor het aanbrengen van labels op lege, vooraf gemaakte stazakken. Deze Pouch Labeling Machine is beschikbaar voor klanten in verschillende specificaties en configuraties en wordt streng getest op verschillende standaard kwaliteitsparameters.

Soorten Pouch Labeling Machine

Label opnieuw verzegelen
Op de achterkant van het zakje zit een hersluitingslabel. Dit wordt gebruikt om het zakje weer te sluiten nadat het is geopend. Het hersluitbare zaketiket helpt om het product langer te bewaren.
Label aan de voorkant
Op de voorkant van het zakje is een label aan de voorkant aangebracht. Dit kan naast de primaire verpakking van het product worden gebruikt voor naamsbekendheid. Een voorbeeld zou een prijsverlagingslabel kunnen zijn.
Achter label
Op de achterkant van het zakje is een label op de achterkant aangebracht. Dit kan aanvullende informatie zijn die het opgegeven gebied op het product overschrijdt. Dit zaketiket kan ook de voedingswaarde-informatie van de producten bevatten.

De VKPAK automatische labelprinter is veelzijdig en maakt het mogelijk om enkelzijdig of dubbelzijdig label aan te brengen op lege, vooraf gemaakte stazakken of tassen. Het is ideaal voor productieomgevingen die moeten voorzien in een breed scala aan producten in kleine series.

Op maat gemaakte labelprinter voor zakjes labelt de boven- en onderkant van zakken die in stapels worden ingevoerd en naar een stapel met vellen worden getransporteerd. Productvoorbeelden omvatten, maar zijn niet beperkt tot: koffie, THC, marihuana, aan marihuana gerelateerde producten, specerijen.

Als u een oplossing voor zaketikettering nodig heeft, biedt VKPAK de volgende producten om aan uw eisen te voldoen