Kartonnen etiketteermachine

Golfkartonnen doos, kartonnen doos afdrukken en etiketteermachine

Containers van golfkarton bieden veelzijdigheid als verpakkingsoplossing voor gebruik in de markten voor verzending, magazijn, distributie en logistiek. De hoge sterkte / gewichtsverhouding maakt het een ideale optie voor deze toepassingen.

VKPAK biedt oplossingen voor het labelen en bedrukken van golfkartonnen dozen die opties bieden in tekenhoogte, printresolutie en barcodekwaliteit, inclusief het printen van doosetiketten en hoge barcodeleessnelheden.

Kenmerken

  • Hoofdzakelijk gebruikt voor het etiketteren van kartonnen dozen of kaarten in de farmaceutische industrie, dagelijkse chemicaliën, kaarten en andere industrieën.
  • Zeer gebruiksvriendelijke en interactieve touchscreen-bediening maakt de bediening gemakkelijk en ongecompliceerd. De productiecapaciteit en het aantal resterende labels kunnen in realtime worden weergegeven. Biedt ook rijk aan hulpfuncties op het scherm en foutalarmen. Het kunstmatige intelligentie-algoritme wordt gebruikt in het besturingsprogramma, de aanpassing van de parameters is geminimaliseerd bij het wisselen van producten.
  • Het parameterrecord kan permanent worden opgeslagen. Het is niet nodig om te resetten en gewoon de overeenkomstige parametergroepen aan te roepen wanneer u de producten wijzigt.
  • Optionele hot-stamping coder of inkjet coder voor datumcodering op de etiketten, online barcodelezer om barcodes op etiketten te scannen en de onleesbare producten te weigeren.

Kartonnen etikettering is een van de meest elementaire geautomatiseerde etiketteringstoepassingen. De meeste toepassingen voor het etiketteren van dozen zijn ongecompliceerd. Een labelunit met een aansteker-applicator brengt een bedrukt of voorbedrukt label aan op de zijkant van de doos. Alle etiketteringseenheden van VKPAK kunnen voorbedrukte etiketten afdrukken en aanbrengen of aanbrengen op kartonnen dozen. De vraag is: HOE wil je de doos etiketteren? Heeft u een bepaalde printengine of datastroom nodig? Op welke kant van de doos wil je het label aanbrengen? Heeft u naastgelegen paneelkartonetikettering of hoekverpakking nodig? Welke maat heeft het label? Wat is uw doorvoer? Al deze vragen moeten in overweging worden genomen bij het selecteren van de beste labelprinter voor uw toepassing.

VKPAK kan u helpen met de keuze van uw apparatuur voor het etiketteren van dozen, evenals de integratie en installatie in uw productielijn. Omdat VKPAK het meest uitgebreide assortiment print- en applicatie-units heeft, kunnen we printerapplicators aanbieden met een van de belangrijkste labelprinterengines. VKPAK-printerapplicators en applicators kunnen de meeste labelformaten aan. We hebben zelfs units die een ENORM 8,5 ″ x 17 ″ label kunnen aanbrengen! Afhankelijk van uw doorvoersnelheden biedt VKPAK eenheden met verschillende afmetingen aan. Onze compacte mini-printerapplicators gebruiken een labelrol met een buitendiameter van 8 low en zijn ideaal voor toepassingen met een klein volume of beperkte ruimte. De standaard lichaamsgrootte kan een labelrol met een buitendiameter van 16 ″ aan en is perfect voor labeltoepassingen met grote volumes en lange kartonnen dozen.

Voordelen:

1) Besturingssysteem: gebruik het PLC-besturingssysteem van het merk SIEMENS, met een hoge stabiele werking en een extreem laag uitvalpercentage.

2) Besturingssysteem: SIEMENS 7 inch touchscreen, direct visuele interface eenvoudige bediening, ook rijk aan helpfunctie en foutweergavefunctie.

3) Controlesysteem: gebruik Duitse LEUZE-controlelabelsensor, automatisch controlelabelstation, stabiel en handig, hebben niet veel hogere eisen aan de werknemer

4) Verzendlabelsysteem: Duits Avery-etiketteringsmotorcontrolesysteem, stabiel met hoge snelheid.

5) Alarmfunctie: zoals morsen van labels, gebroken labels of andere storingen tijdens het werken van de machine zullen allemaal alarmeren en stoppen met werken.

6) Machinemateriaal: Machine en reserveonderdelen gebruiken allemaal materiaal S304 roestvrij staal en geanodiseerde aluminiumlegering van hoge kwaliteit, met een hoge corrosieweerstand en nooit roesten.

7) Laagspanningscircuits gebruiken allemaal het Duitse merk Schneider.

Als u een oplossing voor kartonnen etikettering nodig heeft, biedt VKPAK de volgende producten om aan uw vereisten te voldoen