Ovale fles etiketteermachine

De VKPAK ovale labelapplicators zijn het meest veelzijdig en voldoen aan de eisen van moderne verpakkingen die hoge efficiëntie, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid vereisen, met behoud van lage budgetkosten. Onze ovale etiketteerapplicators van zelfklevende etiketten kunnen enkelvoudige etiketten, voor- en achterkant aanbrengen of om etiketten heen wikkelen op platte, ovale, vierkante, ronde flessen of containers. Onze module zorgt voor maximale stabiliteit en rechte positie van ovaalvormige flessen. Deze module zorgt voor de perfecte uitlijning van flessen op de transportband voor nauwkeurige etiketteringstoepassing die geschikt is voor bijna elk type fles.

De hoogwaardige etikettering van machines is speciaal ontworpen voor ovale flessen van zacht plastic om te voorkomen dat er onvoldoende etiketten op de rand of minder nauwkeurige etiketten voor onregelmatige flessen zijn.

Ovale flessen zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen en industrieën, waaronder, maar niet beperkt tot:

  • Biotechnologie
  • Contractvullers
  • Milieu
  • Voedsel en smaakstoffen
  • Gezondheidszorg
  • Huis & Tuin
  • Huishoudelijke chemicaliën
  • Conciërge / sanitaire voorzieningen
  • Persoonlijke verzorging
  • Farmaceutisch

De VKPAK, geconfigureerd voor producten met platte en ovale zijden, heeft een uitstekende nauwkeurigheid en eenvoudige instellingen. Als u platte of ovale producten heeft die één, twee of zelfs drie labels nodig hebben, dan heeft de VKPAK de doordachte vormgeving om het werk steeds weer eenvoudig op te zetten. De onderstaande afbeelding verwijst naar onze manier van denken - namelijk ontwerpen voor de echte wereld, niet onrealistische hoop dat de borstelharen van een vaste veegborstel gelijkmatige druk uitoefenen op een gebogen oppervlak (in dit geval kan de curve van het productoppervlak worden gevolgd met onze veerbelaste borstelhouder). Omdat het een VKPAK-machine is, maakt de optie om modules toe te voegen op het moment van bestelling of after market het mogelijk om een ovaal en rond product te maken met een zeer snelle productwisseling.

Wees niet bang voor de offertes van onze concurrenten voor apparatuur die op de onze lijkt - wat waarschijnlijk niet overeenkomt met onze prestaties - al onze klanten zijn verheugd over de waarde die onze apparatuur vertegenwoordigt.

Kenmerken

Snelle omschakelingen - Er is geen gereedschap nodig voor productwisseling. Grote handwielen maken bijna moeiteloze aanpassingen mogelijk zonder de noodzaak van motorondersteuning (motorondersteuning voegt kosten / complexiteit toe en iets anders aan onderhoud). We hebben ervoor gekozen om het simpel te houden met positie-instellingen die iets duurdere geëtste linialen en schalen kiezen in plaats van "digitale indicatoren" die na verloop van tijd kunnen falen (weer een ander ding om te onderhouden). De insteltijd tussen opdrachten is eenvoudig en snel.

Herhaalbaarheid - Alle elektronische instellingen / parameters van uw productietaak kunnen op het touchscreen worden opgeslagen, waardoor exacte herhaalbaarheid tussen runs mogelijk is.

Flexibiliteit - De VKPAK is ontworpen in een modulair formaat waardoor meerdere configuraties mogelijk zijn die passen bij uw reeks opdrachten. Zowel de mechanica als de elektronica zijn modulair, waardoor mechanica en elektronica snel kunnen worden toegevoegd en verwijderd.

Het kleuren touchscreen - is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te begrijpen. Er is ook informatie over de machinestatus en menu's voor probleemoplossing.

Als u een ovale flesetiketteringsoplossing nodig heeft, biedt VKPAK de volgende producten om aan uw vereisten te voldoen