Jar etiketteermachine

Een pot is een container die meestal is gemaakt van glas, klei of plastic met een inhoud variërend van een fractie van een liter tot vele liters.

Bij VKPAK bieden we milieuvriendelijke, automatische etiketteermachines die het aanbrengen van etiketten voor uw commerciële bedrijf gemakkelijk en betaalbaar maken. Onze labelapplicators zijn ideaal voor mason jar-labels en zorgen voor een snelle, rechte en nauwkeurige labeltoepassing voor alles in een pot

Geautomatiseerde etiketteermachines voor glazen en plastic potten

Het wordt het best aanbevolen met VKPAK's flesetiketteringssysteem

Het verpakken van uw product in een pot lijkt misschien eenvoudig. Maar er zijn talloze factoren en keuzes tussen het begin van de productie en het eindproduct dat uw klant van de plank haalt. Een van de meest impactvolle elementen van uw ingepakte product is het etiket. Of u nu glazen of plastic potten gebruikt, op maat gesneden of op rol met etiketten - het enige dat telt, is de indruk die u op de klant maakt.

Daarom is het zo belangrijk om een betrouwbare etiketteermachine voor potten te hebben voor uw productieproces. Als u op zoek bent naar een labelprinter die zich aanpast aan uw behoeften, de hygiënische normen overtreft en labels elke keer nauwkeurig aanbrengt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Etikettering van commerciële potten

U heeft tal van mogelijkheden als het gaat om het etiketteren van uw commerciële potten, vooral voor voedingsproducten. De twee belangrijkste soorten etiketten op potjes zijn op maat gesneden, die in één doorlopend vel zitten en op elke gewenste breedte kunnen worden gesneden. De meeste fabrikanten kiezen voor een rol etiketten die voorgesneden zijn. Dit bespaart tijd en zorgt voor een meer uniforme uitstraling. Binnen die twee opties zijn er talloze soorten labels. U kunt gestanste labels gebruiken voor eenvoudige projecten of metalen labels om op te vallen op de plank. Labels kunnen waterdicht of vinyl zijn voor extra kwaliteit. Het maakt niet uit welk type label u op uw potten aanbrengt, zorg ervoor dat u een labelmachine gebruikt die aanpasbaar, snel en nauwkeurig is.

De juiste labeler kiezen

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u investeert in een etiketteermachine van industriële kwaliteit. Het proces hoeft echter niet ingewikkeld te zijn. Als u weet wat u nodig heeft, neem dan contact op met ons vriendelijke team voor een offerte. We bieden een breed scala aan machines en komen graag tegemoet aan uw specifieke behoefte. Bent u nog steeds aan het uitzoeken welke labeloplossing de juiste is voor uw bedrijf, dan helpen wij u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Als u een oplossing voor het etiketteren van potjes nodig heeft, biedt VKPAK de volgende producten om aan uw vereisten te voldoen