Etiketteringsmachine voor platte flessen

Volautomatische etiketteermachine voor platte flessen is geschikt om in vele soorten producten te worden gebruikt, zoals een papieren doos, een map, een papieren map, karton en de etikettering op de boeken, enz. De toevoeging en het gebruik van verschillende bovenliggende mechanismen kan ook worden gebruikt voor sommige oppervlakte-etikettering van de producten waarvan de oppervlakken de neiging hebben om glad te zijn. De geïntegreerde werking van het lopende proces is als volgt:

Ten eerste worden de producten die wachten om te worden geëtiketteerd, geplaatst of geleverd door middel van handwerk, een kaartsplitsmachine of door de stroomlijn aan te sluiten. En de lopende band levert de producten en een correctiemechanisme zoals een geleidende balk stelt ze in orde. De gecorrigeerde producten gaan door de inductor met de aandrijving van een transportband. Nadat de inductor het signaal heeft ontvangen, stuurt deze het bericht naar de programma-opslag die het signaal ontvangt en het signaal uitvoert om de hoofdmarkering te besturen, waardoor de labelfunctie wordt gerealiseerd. Na het etiketteren worden de producten via het bovenliggende mechanisme weer op het etiket aangebracht. Op dat moment is het hele proces van het bovenliggende label voltooid. De producten met label kunnen worden afgehaald.

De machine van deze zijsticker-etiketteermachine / platte flesetiketteermachine is zeer gebruiksvriendelijk en zeer stevig. Het is zeer geschikt voor het aanbrengen van labels op de voor-, achterkant en zijkant; van platte, ovale, vierkante, ronde containers. Verder heeft deze moderne etiketteerapparatuur voor platte flessen een capaciteit van maximaal 100 etiketten in een minuut, afhankelijk van de vorm en grootte van de etiketten en producten. De etiketteersnelheid is ook afhankelijk van de stabiele beweging van het product op de machinetransportband met een hogere snelheid. Deze automatische, verticale en lineaire machine heeft een productuitlijningssysteem dat is gesynchroniseerd met het bovenste bevestigingsriemsysteem. Het bevat zelfs het nieuwste microprocessorgestuurde labeluitgiftesysteem en een uniek detectiesysteem voor labels en producten. Deze multifunctionele etiketteermachine voor platte flessen vervult feitelijk de verschillende eisen van talrijke gebruikers voor moderne verpakkingen. Het is een zeer snelle, nauwkeurige, efficiënte en duurzame uitrusting. De eenvoudig te gebruiken afstelling resulteert in de minste vervanging van gereedschappen of onderdelen. Bovendien kan deze etiketteermachine voor platte flessen speciaal worden ontworpen met een zaksysteem en een voerwormsysteem; om de flessen nauwkeurig uit te lijnen op de transportband voor het perfect aanbrengen van de etiketten. Het bevat zelfs een duidelijk single point en gesynchroniseerd snelheidsregelsysteem. Het inherente detectiesysteem voor de labellengte helpt om handmatige invoer en opslag van labellengtedetails in het geheugen te vermijden en om elke keer dezelfde gegevens op te halen voor het wijzigen van de labelgrootte en het opnieuw opstarten van de apparatuur. Dit etiketteersysteem voor platte flessen bespaart dus tijd, voorkomt machinestilstand, verhoogt de productie en verlaagt de kosten. Naast deze automatische flesetiketteermachine kan de machine ook worden gebruikt om etiketten aan te brengen op enkelzijdige platte flessen, en zelfs om etiketten op ronde flessen. Een optionele veiligheidskast van glas of acryl is ook verkrijgbaar.

Automatische etiketteermachine voor platte flessen is een van de meest gebruiksvriendelijke. Geschikt voor het aanbrengen van voor-, achter- of zijlabels op platte / ovale / vierkante / ronde containers met een output tot 120 labels per minuut, afhankelijk van de vorm / grootte van het product en de labelgrootte. Automatisch productuitlijningssysteem gesynchroniseerd met bovenste bevestigingsriemsysteem. De machine bevat een modern, geavanceerd microprocessorbedieningssysteem voor etiketten met een gebruiksvriendelijk detectiesysteem voor etiket en product. Machine is ook verkrijgbaar met optioneel omwikkelsysteem, waardoor deze flexibeler kan worden gebruikt voor het aanbrengen van enkelzijdige etiketten op platte flessen of het aanbrengen van een omwikkeletiket op ronde producten.

De meest veelzijdige, elegant ontworpen lineaire etiketteermachine om te voldoen aan de behoeften van grote gebruikers van moderne verpakkingslijnen, die een hoge efficiëntie met snelheid, nauwkeurigheid en duurzaamheid vereisen. Eenvoudig te gebruiken aanpassingen, waarbij een minimum aan gereedschap of vervanging van onderdelen vereist is. De machine kan worden ontworpen en geleverd met een gerobotiseerd twin moving pocket-systeem of een twin-feed wormsysteem dat zorgt voor een perfecte uitlijning van flessen op de transportband voor nauwkeurige etiketteringstoepassing. De keuze van het productstabilisatiesysteem is afhankelijk van de productvorm, grootte en vereiste snelheid.

De sticker-etiketteermachine heeft zijn eigen unieke gesynchroniseerde snelheidscontrolesysteem op één punt. Het ingebouwde geautomatiseerde detectiesysteem voor de labellengte elimineert de noodzaak voor het handmatig invoeren en opslaan van labellengte-gegevens in het geheugen en deze elke keer ophalen voor het wijzigen van de labelgrootte en het opnieuw opstarten van de machine. Het systeem bespaart dus kostbare tijd, voorkomt machinestilstand en draagt bij aan een hogere productie. Machine kan worden geleverd met optioneel gehard (sabotage) glas of acryl veiligheidskast. Machines die standaard alle basisfuncties nodig hadden om aan de huidige marktbehoeften te voldoen, besparen ook kosten en tijd.

De machine kan speciaal worden ontworpen voor het aanbrengen van enkelzijdige platte flessen, evenals body / wrapround-etiketten op ronde flessen als een optionele functie.

De belangrijkste mechanismen van een volautomatische etiketteermachine voor vlakke oppervlakken:

1. Het aanpassen van de zetel van de headmark kan de richting van de X-as, Y-as, Z-as en R-as aanpassen.

2. Headmark omvat onderdelen - verzamelmechanisme, rolmechanisme, afpelmechanisme, toevoermechanisme, transportuitrusting en het trekken van de motor.

3. De lopende band wordt gebruikt om de te etiketteren producten in de etiketteerruimte te brengen en af te werken. Vervolgens de producten uit dit gebied verzenden.

4. Transportband geleidende staaf functioneert als een positief effect bij het afleveren van de producten.

5. Schermaanraking. De bedieningsinterface mens-machine wordt gebruikt om de openings- en stopstatus van de apparatuur te regelen, de foutopsporingsparameters te wijzigen, de I / O-bewaking te observeren, enzovoort.

6. Het besturen van de schakelkast betreft de circuitconfiguratie van apparatuur.

Als u een etiketteringsoplossing voor platte flessen nodig heeft, biedt VKPAK de volgende producten om aan uw vereisten te voldoen