Ampul etiketteermachine

Hoge snelheid automatische verticale ampullen etiketteermachine model De etiketteermachine wordt vervaardigd onder streng toezicht, rekening houdend met de strikte gmp-normen voor gebruik in de farmaceutische en aanverwante industrieën. Zeer strikte kwaliteitscontrolenormen die tijdens het productieproces zijn aangenomen, zorgen voor een probleemloze werking en vereisen minimale onderhouds- / uitschakeltijd. De hoge output van de machine bespaart productiekosten en bespaart ook kostbare tijd. De automatische ampullen-etiketteermachine heeft een aandrijfsysteem met variabele wisselstroom voor een soepele bediening van de machine voor de vereiste output tot 220 ampullen per minuut. De machines met online batchprinten. De superstille machine heeft minimale geluidsoverlast en resulteert dus in een verhoogde productiviteit van het personeel. De hellende invoertrechter zorgt voor een gelijkmatige stroom van te labelen objecten.

Automatische labelmachine voor ampullenstickers voor het met hoge snelheid aanbrengen van een wrap-around op ampullen. De ampullensticker-etiketteermachine is voorzien van een modern microprocessorbedieningsetiketuitgiftesysteem met gebruiksvriendelijk detectiesysteem voor etiket en product. De ampullensticker-etiketteermachine is geschikt voor het etiketteren op ronde flesjes en andere ronde voorwerpen. Het is in staat om tot 200 eenheden per minuut te labelen, afhankelijk van het product en de labelgrootte. Speciaal ontworpen elektronisch en mechanisch systeem om met zeer hoge snelheid transparante (no look) labels op flacons aan te brengen met behulp van een optioneel speciaal label-detectiesysteem. Echt de enige en enige supersnelle roterende verdraaiing rond de labelmachine beschikbaar, met een uniek gesynchroniseerd snelheidsregelsysteem op één punt. Het ingebouwde geautomatiseerde detectiesysteem voor de labellengte elimineert de noodzaak voor het handmatig invoeren en opslaan van labellengte-gegevens in het geheugen en deze elke keer ophalen voor het wijzigen van de labelgrootte en het opnieuw opstarten van de machine. Het systeem bespaart dus kostbare tijd, voorkomt machinestilstand en draagt bij aan een hogere productie.

Wat is een ampul?

Een ampul (ook wel ampul en ampul) is een klein verzegeld flesje dat wordt gebruikt om een monster te bevatten en te bewaren, meestal een vaste of vloeibare stof. Ampullen zijn gemaakt van glas.

Moderne ampullen worden meestal gebruikt om geneesmiddelen en chemicaliën te bevatten die tegen lucht en verontreinigingen moeten worden beschermd. Ze worden hermetisch afgesloten door de dunne bovenkant te smelten met een open vlam en worden meestal geopend door de nek eraf te breken. De ruimte boven de chemische stof kan vóór afdichting worden gevuld met een inert gas. De wanden van glazen ampullen zijn doorgaans voldoende sterk om probleemloos in een handschoenenkastje te worden gebracht.

Als u een oplossing voor het etiketteren van ampullen nodig heeft, biedt VKPAK de volgende producten om aan uw vereisten te voldoen