Kan etiketteermachine

VKPAK kan etiketteermachines

Etiketten met de hand aanbrengen is een betaalbare en gemakkelijke methode, maar het is geen praktische manier om etiketten in grote hoeveelheden aan te brengen. Geautomatiseerde etiketteermachines in uw verpakkingssysteem zorgen voor een efficiëntere productie en besparen u meer tijd terwijl de productiekosten worden verlaagd.

VKPAK produceert verschillende etiketteer- en printmachines om automatisch etiketten te printen en te beveiligen voor een breed scala aan soorten containers, zoals potten, flessen of blikjes. Onze producten maken gebruik van duurzame componenten en de nieuwste technologieën van populaire merken om ervoor te zorgen dat u nauwkeurige afdrukken op uw pakketten krijgt.

VKPAK's etiketteermachines die te koop zijn, helpen om een flexibeler verpakkingssysteem en duurzame prints te bouwen om uw merk te laten opvallen tussen de andere producten in de schappen. Laat uw productverpakking het woord voor u doen, trek meer klanten aan en zie hoe uw verkoop escaleert door te kiezen voor VKPAK's verpakkingsoplossingen.

Onze bliketiketteermachine kan worden gebruikt in soorten blik

Een aluminium blikje, soms ten onrechte een "blikje" genoemd, is een container voor eenmalig gebruik voor verpakkingen die voornamelijk van aluminium is gemaakt. Het wordt veel gebruikt voor voedingsmiddelen en dranken zoals bier, gebakken bonen en soep, maar ook voor producten zoals olie, chemicaliën en andere vloeistoffen.

Een drankblikje (of drankblikje) is een metalen houder die is ontworpen om een vaste hoeveelheid vloeistof te bevatten, zoals koolzuurhoudende frisdranken, alcoholische dranken, vruchtensappen, thee, kruidenthee, energiedranken, enz.

Een oliekan (oliekan of olieman) is een blikje dat olie (meestal motorolie) bevat voor het smeren van machines. Een oliebus kan ook worden gebruikt om lantaarns op oliebasis te vullen. Een beroep, een olieman genoemd, kan een oliekan (naast andere gereedschappen) gebruiken om machines te smeren.

Een stalen blikje, een blikje, blik, stalen verpakking of blik is een container voor de distributie of opslag van goederen, gemaakt van dun metaal. Veel blikken moeten worden geopend door het "uiteinde" open te snijden; andere hebben afneembare hoezen. Ze kunnen een breed scala aan inhoud opslaan: voedsel, dranken, olie, chemicaliën, enz.

De automatische etiketteermachine die ons bedrijf produceert, is ontworpen voor het lichaam van een blik. Heb functies van automatische stop, tellen, energiebesparing. Geschikt voor flessen, bierblikjes en andere cilindrische containers.

We hebben een nieuwe etiketteermachine voor blikjes! Dit geeft ons meer flexibiliteit bij het verpakken van speciaalbieren. Bij onze bedrukte blikken moesten we een bepaald aantal blikken per keer bestellen, waardoor het aantal verschillende bieren dat we konden verpakken beperkt was (omdat we geen oneindig aantal blikken kunnen opslaan!). Maar met deze nieuwe machine kunnen we blanco zwarte blikken en etiketten afzonderlijk in bulk bestellen! Dus nu kunnen we experimenteren met het verpakken van verschillende pubfavorieten voor het grote publiek! De blikken komen zwart naar ons toe, we vullen ze met het bier van de dag, sluiten ze af en naaien ze vast en kloppen ze er met het etiket op.

Wat is een blik-etiketteermachine?

Een bliklabel- of drukmachine kan ook de volgende worden genoemd, afhankelijk van het soort werk dat het uitvoert en de container die de machine kan verwerken:

  • Blikje etiketteer / drukmachine of blik etiketteer / drukmachine
  • Jar etiketteer- / drukmachine
  • Fles etiketteermachine

Het zijn machines die zijn ontworpen om labels af te drukken en aan te brengen op verschillende producten, verpakkingen of containers. Ze kunnen op vele soorten oppervlakken hechten, zoals aluminium, vezeltrommels, kunststof, staal en glas.

Omdat etiketten in veel situaties erg gevraagd zijn, worden etiketteer- en printmachines geïntegreerd in de werking van veel bedrijven met grote productverpakkingsvolumes. Bedrijven met opslagbeheersystemen voor voorraden hebben ook speciale labelapparatuur nodig. Een ander doel van deze machines is voor conformiteitslabels, aangezien ze ook zijn geïntegreerd in de fabrieksprocessen van apparatuurfabrikanten.

Etiketteer- en printmachines variëren van handmatige apparaten voor het eenvoudig afgeven van labels tot hoogproductiemachines die volledig geautomatiseerde print- en applicatieprocessen mogelijk maken. Automatische etiketteermachines behoren zelfs tot de meest voorkomende soorten etiketteermachines die op de markt te koop zijn, aangezien ze geen operator nodig hebben om te functioneren. De etiketteer- en printmachines van VKPAK hebben allemaal automatische bewerkingen.

Hoofdonderdelen van een bliketiketteermachine

# 1 Vultrechter
De vultrechter speelt een belangrijke rol in het hele etiketteringsproces en zorgt voor de precieze verdeling van het etiket over de containers. Het voert de containers naar het labelstation voor het labelen, wat continu en systematisch gebeurt. Bovendien voorkomt het dat de containers breken en is het niet meer nodig om items die moeten worden geëtiketteerd handmatig te laden.

# 2 Etiketteringsstation
Dit station bestaat uit het labelblok en de labelkop die u kunt bedienen voor de juiste positionering om aan te passen aan de grootte van de fles die wordt geëtiketteerd.

# 3 Touchscreen-bedieningspaneel
Het bedieningspaneel maakt een systematisch beheer van het etiketteringsproces mogelijk. Hiermee kunt u de instellingen voor het productieproces aanpassen of wijzigen. Bovendien waarschuwt het bedieningspaneel de operator ook voor noodgevallen die onmiddellijke aandacht vereisen.

# 4 aandrijfmechanisme
Dit mechanisme heeft de motor, het rollensysteem en de transportband om de hele etiketteermachine aan te drijven en helpt deze om de componenten dienovereenkomstig te verplaatsen.

Hoe kunnen etiketteermachines werken

Alle can-label- en printmachines werken in principe op dezelfde manier. De eerste fase van het etiketteringsproces begint met het invoeren van de producten via de invoertrechter naar het etiketteerstation. Bij het labelstation wordt de dop of het houderlichaam geëtiketteerd terwijl deze continu door de transportband wordt bewogen.

Voor de drukgevoelige labelers wordt het voorgevormde label aangebracht en plakt het aan de dop of het cilindrische houderlichaam terwijl het roteert. Aan de andere kant printen de optische laserprintmachine en de injectiedrukmachine op de containers met behulp van een laser of inkt terwijl ze door het labelstation gaan.

De gelabelde / bedrukte containers blijven door de transportband bewegen totdat ze het einde van de lijn bereiken. De machine voert het labelproces uit voor de rest van de containers, tenzij u het stopt.

Als u een oplossing voor bliketikettering nodig heeft, biedt VKPAK de volgende producten om aan uw vereisten te voldoen