Product etiketteermachine

Etikettering rechtstreeks op product

Of u nu rechtstreeks naar boeken, verwarmingsopeningen, stalen spoelen of kaasblokken labelt, er is een VKPAK-oplossing voor het labelen van uw product.

VKPAK heeft veel systemen voor directe productetikettering ontworpen. Deze systemen omvatten een VKPAK-labelprint en -applicator of labelapplicator, afhankelijk van de toepassing. Ze kunnen ook randapparatuur omvatten zoals weegschalen, aangepaste montage, materiaalbehandeling, scanners, verificateurs, behuizingen of geïntegreerde computers met touchscreen. Labeltoepassingsmethoden voor directe productetikettering zijn onder meer aanstampen, aanstampen, blazen of afvegen.

VKPAK's reputatie op het gebied van systeemintegratie is een voordeel in toepassingen voor productetikettering. Veel toepassingen vereisen een vorm van integratie, of dat nu software-integratie, integratie van materiaalbehandeling of beide is. VKPAK zijn experts in het ontwerpen van productetiketteringssystemen om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen.

Als onderdeel van VKPAK's complete verpakkingsoplossingen kunnen automatische etiketteermachines worden gebruikt met een verscheidenheid aan verpakkingsmachines, of als een zelfstandige eenheid. Norland International biedt een breed scala aan etiketteermachines die geschikt zijn voor inline- of tafelbladtoepassingen, en drukgevoelige, krimpkous- of rollabeloplossingen. Deze labeloplossingen zijn veelzijdig en voldoen aan de eisen in bijna elke branche, inclusief water en dranken, cosmetica, voedsel, huishoudelijke artikelen en meer. Neem contact op met uw team bij VKPAK om een etiketteermachine te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

De labeloplossingen die VKPAK aanbiedt, zijn de high-speed labelprinterapplicator. Dit brede scala aan etiketteringsoplossingen wordt aangeboden om te voldoen aan verschillende behoeften op het gebied van productidentificatie. De labeloplossingen omvatten labelprinterapplicators, labelapplicators en labelprinters. Neem contact op met een vertegenwoordiger van etiketteringsoplossingen voor al uw vragen of vragen.

Als u een oplossing voor productetikettering nodig heeft, biedt VKPAK de volgende producten om aan uw vereisten te voldoen