Doos Etiketteermachine

Geautomatiseerd etiketteringssysteem voor golfkartonnen dozen, dozen en kartonnen verpakkingen

Aanbevolen met de VKPAK-etiketteermachine.

Of u nu dozen voor consumptiegoederen labelt, kartonnen dozen voor voedsel of verpakkingen voor een ander type product, uw etiketteringssysteem is belangrijk. Wanneer u producten vervaardigt of distribueert, zijn efficiëntie en precisie cruciaal voor uw succes. Slordige of trage systemen kunnen uw productie en winst volledig doen ontsporen. Daarom is het zo belangrijk om voor uw bedrijf een betrouwbare applicator voor dooslabels te kiezen.

Etikettering van commerciële dozen

Er zijn eindeloze keuzes voor commerciële verzending en verpakking, en ze vereisen allemaal nauwkeurige etikettering op de doos. U kunt vouwdozen gebruiken voor het verpakken van voedsel, zoals graandozen of pizzaplaatjes. Dit soort dozen zien er het beste uit met heldere, duidelijke labels, die met precisie op elke doos zijn aangebracht. Onze geautomatiseerde doosetiketteermachines zorgen ervoor dat elke verpakking identiek is en klaar voor de consument.

Een andere populaire keuze zijn dozen van golfkarton, ook wel golfkarton, vezelplaat of gecombineerd karton genoemd. Deze dozen zijn perfect voor verzending. Distributeurs gebruiken ze vaak voor grotere consumptiegoederen zoals elektronica. In deze gevallen is een aanpasbare en krachtige doosetiketteerder absoluut essentieel.

Soorten Box Labeling Machine

Omslaglabel in de hoek
Het Corner-wikkellabel brengt één label aan op twee aangrenzende panelen van een doos. Dit label is doorgaans een barcode met productinformatie.
Label met 1 paneel
Het 1-zijdige label is het proces waarbij één label aan de boven-, zijkant of onderkant van een doos wordt aangebracht. Dit label is doorgaans een barcode met productinformatie.
Label met 2 panelen
Het 2-zijdige label is het proces van het aanbrengen van twee afzonderlijke labels op 2 zijden van een doos. Dit label is doorgaans een barcode met productinformatie.

Door rekening te houden met de geavanceerde marktontwikkeling, zijn we bezig met het aanbieden van een exclusief assortiment Box Labeling Machine. De aangeboden etiketteermachine is vervaardigd met behulp van componenten van superieure kwaliteit en geavanceerde technologie onder begeleiding van onze bekwame professionals. Onze geleverde etiketteermachine wordt gecontroleerd op verschillende kwaliteitsmaatregelen om de kwaliteit te waarborgen. Afgezien hiervan kunnen onze klanten deze etiketteermachine bij ons gebruiken tegen zakvriendelijke tarieven.

Toepassingen

Toepassingen gebruikt in:

Eten en drinken
Farmaceutica
Cosmetica
Producten voor persoonlijke verzorging
landbouw
Pesticiden
FMCG
Gezondheidszorg, enz.

Toepassingen gebruikt voor:

Stickeretiketten
Hologramlabels
Prijsetiketten
Zelfklevende etiketten
Etiketten met productinformatie

Extra toepassingen beschikbaar zoals onder:

Geen flessenautomaat.
Geen stickermachine stop.
Machine met behuizing.
Labelverificatie-applicatie.
Camerasystemen.
Barcodescanner-applicatie.
Aangepaste applicatie.
Applicatie voor streepjescode / gegevensopslag.

Als u een oplossing voor het etiketteren van dozen nodig heeft, biedt VKPAK de volgende producten om aan uw vereisten te voldoen