Geautomatiseerde aangepaste conische flessen Puntige containers Roterende etiketteermachine

Rotary Sticker Labeling Machine wordt gebruikt voor het labelen van gevulde en verzegelde conische flessen. Deze roterende etiketteermachine is compact van model en neemt door zijn roterende structuur zeer weinig ruimte in beslag. Automatische onregelmatige flessen Etiketteermachine etiketteert verschillende gevormde flessen met een maximale snelheid van 120 ampullen per minuut. Machine voldoet aan de huidige goede productienormen.

Procesbewerking op op maat gemaakte roterende labelmachines voor het labelen van conische flessen met puntvormige flessen

Geautomatiseerde aangepaste conische flessen Puntige containers Roterende etiketteringsmachine Details

De containers die van de voerworm tot het sterwiel worden ontvangen, zijn precies op afstand van elkaar geplaatst en reiken op dezelfde afstand naar het labelwikkelpunt. Bij het invoeren op het labelpunt, start de containersensor met servomotor en persband, drukt u het label soepel tussen pad en band. Etikettenfotocel detecteert de ruimte tussen twee etiketten en houdt deze vast tot de volgende container komt. In de tussentijd pneumatisch afdrukken bijlage afdrukken.

Basisparameter van op maat gemaakte etiketteermachine met mal voor het houden van puntige containers:

Geautomatiseerde aangepaste conische flessen Puntige containers Roterende etiketteringsmachine Details

automatische roterende etiketteermachine voor conische flessen
Etiketteringscapaciteit (stuks / min): 40-150 stuks / min
Etiketteringsnauwkeurigheid (mm): ± 1,0 mm
Label maat: (L) 20-280 mm (H) 30-140 mm
Materiaalgrootte: Φ40-Φ100 mm (H) 40-300 mm
Rol binnenkant (mm): Φ76mm
Buitendiameter rol (mm): Φ350 mm
Machine grootte (mm): (L) 2000 * (W) 850 * (H) 1450 (mm)
Voeding: AC220V 50Hz / 60Hz 1500W

Monsters voor op maat gemaakte roterende etiketteermachine met containerhoudende mallen

Monsters voor op maat gemaakte roterende etiketteermachine met containerhoudende mallenMonsters voor op maat gemaakte roterende etiketteermachine met containerhoudende mallen

Machines labelen fabriek

Machines labelen fabriek

Garantie: voor alle machines geldt een garantie van één jaar. (uitgezonderd van de garantie zijn problemen als gevolg van ongelukken, verkeerd gebruik, verkeerde toepassing, opslagschade, nalatigheid of wijziging van de apparatuur of zijn componenten.

Installatie: nadat de machine in uw fabriek is aangekomen, zal onze technicus, als u dat nodig hebt, naar uw plaats gaan om de machine te installeren en te testen en ook uw werknemer op te leiden om de machine te bedienen (de tijd van de trein hangt af van uw werknemer). de kosten (vliegticket, eten, hotel, de reiskosten in uw land) moeten op uw rekening staan en u moet voor de technicus $ 100 per dag betalen. ook kunt u naar onze fabriek gaan om een opleiding te volgen.

Na de dienst: Als u het probleem op de machine krijgt, gaat onze technicus naar uw plaats om de machine zo snel mogelijk te repareren. De kosten moeten op uw rekening staan.