Het automatische Dubbele Hoofdetiket van Hittepvc krimpt Koker Etiketteringsmachine

Combineerde de twee machines in één (één machine heeft twee functies en onderdelen, een deel van de hulsfles en het andere deel van de hulsflesdop), en ze huls Gesynchroniseerd.

VK-D250 vermindert de elektrische uitrusting, het transportbandsysteem enzovoort, waardoor de kosten worden verlaagd.

Deze machine maakt gebruik van geavanceerde technologie en heeft een goed ontwerp, werkt gesynchroniseerd en heeft een zeer nauwkeurige hoes.

Het is gemakkelijk en handig voor mensen om te bedienen, en er hoeft maar één persoon aan deze machine te werken.

Deze machine maakt gebruik van programmabesturing, dus het is zeer professioneel.

Het machinemateriaal is roestvrij staal.

Deze automatische sleeve-etiketteermachine gebruikt PLC-besturing, positioneringsmodule, servomotor en frequentieomvormer. Bovendien is het touchscreen uitgerust met een gehumaniseerde bediening.

Met het nauwkeurige gietlabel is de apparatuur van toepassing op het gietetiket en het verzegelen van flessen met verschillende vormen en zeshoekige olievaten, geschikt voor grotere flessentypes. bijvoorbeeld vatencontainers van 3-5 liter. De producten zijn erg populair op de binnenlandse en buitenlandse markten.

Het automatische Dubbele Hoofdetiket van Hittepvc krimpt Koker Etiketteringsmachine

Technische parameter

Afmetingen hoofdmotor (lengte * breedte * hoogte)2000L x 950W x 2000H (mm)
Productiesnelheid van de hoofdmotor10-400 BPM
HoofdmotorvoedingAC 3 fase 220v / 380v
Fles / blik platte breedte48 - 185 mm
Materiaal voor flessen / blikjesGlas, metaal, kunststof
Label lengte25 mm -280 mm
Etiket dikte0,03 mm -0,13 mm
Label materiaalPVC.PET.OPS
Hoogte fles / blik15mm -320mm
Diameter fles / blik30,5 mm -120 mm
Fles / blikvormrond, vierkant, ovaal, rechthoekig
Gewicht hoofdmotor500 kg

Het automatische Dubbele Hoofdetiket van Hittepvc krimpt Koker Etiketteringsmachine

Technische kenmerken en toepassing:

1. Automatische sleeve-etiketteermachine heeft twee sets standaardmechanismen, een wordt gebruikt om het fleslichaam te labelen, een ander label voor de flesmond.

2. Grondstof is gemaakt van roestvrij staal SUS304, eenvoudige structuur, mooi uiterlijk, gemakkelijk schoon te maken, het water roest niet.

3. Om een nauwkeurige positionering van de sleeve-etikettering te garanderen. Het gebruik van modulair ontwerp, vorm de eetstokjescontrole, precisie, hoge snelheidshuls.

4. Hoge kwaliteit touchscreen bediening sectie, implementatie van bediening, handig, snel. er is slechts één persoon nodig om te bedienen, gemakkelijk te onderhouden. Het Panasonic servosysteem, servobesturingssysteem om hoge snelheid te garanderen, sets van standaard foutloos.

Het automatische Dubbele Hoofdetiket van Hittepvc krimpt Koker Etiketteringsmachine

Voordelen

1. Geavanceerde technologie: in Japan gemaakte motor bestuurt synchroon snijsysteem om een lange levensduur van het snijgereedschap en een zeer nauwkeurig label te garanderen.

2. Zeer effectieve productiesnelheid: 400 flessen / per minuut (standaardfles) Het kan met de productielijn werken of gewoon alleen.

3. Labelcontrolerende sensorplank

4. Elastische keuze: het hoofd van de machine kan worden geleund om rond fles, vierkante fles, elliptische fles, bovenkant van fles en lichaam van fles te passen. Het nieuwste dubbele materiaalleveringssysteem wordt toegepast om afwisselend van materiaal te wisselen in minder tijd.

5. Een unieke synchrone zaagbasis: de zaagbasis hoeft niet te worden vervangen binnen het specificatiebereik. Als de specificatie moet worden gewijzigd, kan dit binnen vijf minuten worden gedaan.

6. Eenvoudige en veilige bediening: Er wordt een gekleurde mensenbesturende operatie gebruikt met zowel Engelse als Chinese versies erop.

7. Onderhoudskosten met laag verbruik: goedkoop, verlaten mes voor gemakkelijke vervanging.

8. Lange levensduur van snijgereedschappen: transmissiemechanisme met staalverbinding, heen en weer bewegend snijden en langere levensduur.