Emmer etiketteermachine

Veel industrieën vertrouwen op emmers om hun materialen en producten op te slaan en te vervoeren. Het maakt niet uit welk type bedrijf u runt, het is belangrijk dat uw emmeretiketteringssysteem betrouwbaar, snel en nauwkeurig is.

De beste manier om ervoor te zorgen dat uw producten correct worden geëtiketteerd, is met een aanpasbaar systeem. VKPAK-machines hebben een modulair ontwerp en kunnen worden geïntegreerd met een verscheidenheid aan accessoires voor verschillende toepassingen. De machines van VKPAK kunnen eenvoudig worden aangepast aan de exacte grootte van uw container, houden deze precies op zijn plaats terwijl er een etiket op wordt geplakt. De emmer-labeler is een snel systeem dat geschikt is voor een verscheidenheid aan verschillende labeltypes, zoals omwikkelbare labels of platte zijlabels voor rechthoekige emmers.

Video:

Afhankelijk van uw huidige faciliteit kan ons emmer-etiketteersysteem een stand-alone systeem zijn of geïntegreerd in een grotere productielijn. De technische capaciteiten van VKPAK zijn sterk en we zijn trots op het vermogen om een automatiseringsoplossing te ontwikkelen die is ontworpen voor uw productiebehoeften.

Hoofdparameter (standaardmodel)
Nauwkeurigheid labelen± 1 mm
Etiketteringssnelheid30-45 stuks / min
Label MaatL: 20 mm - 285 mm B: 20 mm - 135 mm
Product grootteDiameter: 25 mm - 100 mm H: 25 mm - 300 mm
GewichtOngeveer 185 kg
Kracht1000W

Emmer Emmer Etikettering Oplossing

De emmer etiketteermachine is een eenvoudig te bedienen etikettenteller. Een vooraf ingestelde batchbesturing, toetsenbord en digitaal display geschikt voor een reeks grootformaat cilindrische labeltoepassingen. Het heeft stappenmotoren voor snelle en nauwkeurige etikettering en pneumatisch gestuurde poorten. Een baklift met gemotoriseerde aandrijving voor optimale labelplaatsing. Met standaard ondoorzichtige labeldetectie en eenvoudig instelbare voordosering en labelpositionering met schaalverdeling.

Een betrouwbare oplossing voor het in-line labelen van emmers en emmers. Een unieke afveegbare label-applicatorarm is ingebouwd in een VKPAK-print- en aanbrengeenheid of labelapplicator om cilindrische containers zoals emmers en emmers nauwkeurig te labelen. De riemaangedreven applicatorarm volgt de omtrek van de emmer of trommel om het etiket veilig af te vegen.

Het getoonde systeem bevat een VKPAK-labelapplicator in een horizontale positie om een voorbedrukt emmerlabel aan te brengen. Dit type emmer / emmer-etiketteringssysteem kan een groter etiket aanbrengen, zoals een 6 ″ breed of 8,5 ″ breed etiket om volledige, leesbare informatie te garanderen.

De Pail-etiketteermachine is de technologisch meest geavanceerde emmer-etiketteermachine in de branche. Het is specifiek ontworpen om nauwkeurig en efficiënt labels aan de voor- of voor- en achterkant aan te brengen op grote industriële ronde en vierkante emmers, emmers, kannen en kuipen. VKPAK's unieke aanpak maakt gebruik van veeghekken, luchtmanipulatie en servo-gestuurde bandsystemen om een consistente, kreukvrije applicatie te garanderen. Voor het verpakken van emmers, emmers, kuipen en kannen met handvatten, oriënteert een optionele oriëntatiemodule de handvatten naar het etiket voor elke keer opnieuw precisie.

Labeler Type & Specificaties

Krachtige en veelzijdige labelprinter voor het labelen van emmers, emmers, kannen en kuipjes aan de voorkant of op meerdere panelen

Machinetype: Etiketteermachine voor emmers, etiketteermachine voor emmers

Labelingstoepassingen: Etikettering aan de voorzijde, etikettering met meerdere panelen, etikettering van volledige verpakking

Containertypes: Etiketteert ronde of vierkante plastic emmers, kannen, emmers, kuipjes, metaal en de meeste andere materialen

Gebouwd om aan uw vereiste specificaties te voldoen

Als u een eenvoudige applicatie-oplossing nodig heeft, wordt onze emmerlabelapplicator geleverd met vele premiumfuncties die zorgen voor een snelle, efficiënte labeltoepassing om de hoogste werkefficiëntie te bereiken.

Uniek ontwerp gebouwd voor maximale etikettering van emmers

Bij VKPAK zijn we altijd op zoek naar modi en methoden die uw faciliteit helpen optimaliseren voor maximale efficiëntie van de werklast. Onze emmer-etiketteerder is gebouwd volgens dezelfde methodologie.

Aan de labeler is een luchtcilinder-aangedreven, kantelbaar vacuümrooster met korte verplaatsing (ongeveer 15 ″ lang) bevestigd, dat verschillende snelheids- en stappenmotoraangedreven o-ringriemen bevat om de toevoer van lange , zachte labels. Muffin-ventilatoren worden gebruikt voor het genereren van vacuüm om de droge kant van het label tegen de o-ringen te houden om beweging te geven.

Een stevige vilten afstrijker die aan het einde van het rooster op de emmer-etiketteermachine is bevestigd, wordt gebruikt om contact te maken met het oppervlak van het product om het etiket erop te drukken voor de eerste bevestiging; het label wordt door het voortbewegende product van het rooster bevestigd.

De gemotoriseerde o-ringen bewegen terwijl labels worden afgegeven en stoppen wanneer de voorrand van het label de top van het viltdoekje bereikt. Dit wordt bepaald door een foto-elektrische labelsensor die de stoppositie detecteert en consistent is (zelfs met verschillende labellengtes).

Dicht bij elkaar geplaatste, parallelle handgreepgeleiderails (voor een verticale positie) zijn gemonteerd om de bovenkant van elk product vrij te maken om de in-line oriëntatie te behouden, waardoor de producten niet uit positie roteren tijdens het reizen naar de vasthoudbandstabilisator.

Al deze stappen worden tegelijkertijd uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw etiketteringsproces voor emmers continu de capaciteit maximaliseert en stilstand zoveel mogelijk elimineert.

Duurzaam gemaakt met eersteklas materiaal en componenten

Standaard bij alle labelapplicators van VKPAK, is onze emmerlabelmachine gemaakt van zwaar geanodiseerd aluminium en roestvrijstalen componenten. Geleidingsrails zijn ingebouwd in de transportband van de emmer-etiketteerder om ervoor te zorgen dat het product binnen de juiste parameters blijft voor nauwkeurige en consistente etikettering.

Zorg voor maximale operationele efficiëntie in uw faciliteit met VKPAK's Pail Labeler. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan en een offerte aan te vragen.