Zelfklevende sticker Platte kartonnen doos Etiketteringsmachine

Algemene kenmerken:

1): Ons bedrijf heeft zich alleen gefocust op het upgraden, onderzoek en ontwikkeling en productie van de derde generatie producten van de productielijn voor flessenverpakkingen.

Het belangrijkste technische en productiepersoneel heeft 20 jaar ervaring met accumulatie en technische opslag, kan voldoen aan de technische vereisten en productievereisten van uw bedrijf voor flesverpakkingsapparatuur.

2): We hebben de specifieke vereisten van uw bedrijf op het gebied van technologie, prestaties, snelheid en andere details van de productielijnapparatuur voor bottelen en verpakken geleerd, en maken gedetailleerde en duidelijke "documenten en materialen" voor de apparatuurvereisten van uw bedrijf.
Alsjeblieft, mijn beste Fellow, neem de moeite om het in je drukke agenda van dichterbij te bekijken.

3): Als u ons bedrijf kiest als fabrikant van uw bottel- en verpakkingsproductielijn, zullen we ons best doen om als voorbeeld te dienen van regionale standaardapparatuur. Dit is onze houding tegenover elk contract.

De productiematerialen van de apparatuur van ons bedrijf zijn allemaal van roestvrij staal met de kenmerken van meer dan 304 en het deel dat in contact komt met medicijnen is 316.

Het elektronische apparaat GEBRUIKT de configuratie die het internationale geavanceerde niveau vertegenwoordigt.

Dit is ook de beste reden waarom u er zeker van kunt zijn dat u ons bedrijf als coöperatieve fabrikant kiest.

4): Als er na de garantieperiode vraag is naar after-sales service, zullen we eerst onvoorwaardelijk service verlenen en later in rekening brengen.

Geloof alstublieft in onze oprechtheid, goede trouw en productkwaliteit;

Geloof alsjeblieft dat onze after-sales service het meest geavanceerde niveau in de binnenlandse industrie moet vertegenwoordigen, want we begrijpen het diep: dit is de sleutel tot de duurzame ontwikkeling van een bedrijf, is een weerspiegeling van concurrentievermogen en een hoogtepunt!

Speciale eigenschappen:

-Geschikt voor verschillende etikettering van ronde flessen

-Het keurt een oneindig variabele snelheidsregeling goed, niet nodig om het transport en de etikettering van het sensoroog te verplaatsen.

-Deze machine integreert een elektrisch en mechanisch apparaat, met een eenvoudige en redelijke structuur en verschillende beveiligingsinrichtingen. Het is gemakkelijk te onderhouden.

-Het is uitgerust met een interface en een PLC-besturingssysteem voor gemakkelijke bediening, eenvoudig onderhoud en stabiele prestaties, waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot alle instellingen binnen het bereik van parameters.

-Het heeft automatische controle en detecteert een systeem om te stoppen in het geval van ontbrekende flessen, etiketten en flessenstoringen, gereserveerde flessen en het opraken van lint.

-Het gebruikt een opto-elektrisch systeem om labels te plakken, met stabiele prestaties. De labelpositie kan willekeurig worden aangepast.

-De machine heeft een warmtecodeprinter voor een duidelijke afdruk van 360 hoeken.

-De grootte van de voorkant is in overeenstemming met het monster van de klant.

-Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal 304, heeft een elegante uitstraling en voldoet aan de GMP-norm.

Technische parameters:

Nee.ArtikelenGegevens
1Max. Vermogen180 FLESSEN / MIN
2Lengte van labels20 ~ 250 mm
3Breedte van labels20 ~ 75 mm
4Geschikt flessenassortiment15 ~ 300 ml
5Hoogte flessen30 ~ 150 mm
6Spanning / frequentieAC220V / 50Hz
7Energieverbruik2Kw
8Afmetingen (LxBxH)1950x1060x1300mm
9Gewicht237 kg