Hoogwaardige automatische etiketteermachine met rekhuls

Deze etiketteermachine met rekhuls gebruikt een LCD-aanraakscherm en bestuurt het hele proces: het dragen van flessen, het scheiden van flessen, het dragen van materialen, het reinigen, het snijden van etiketten, het etiketkoker en krimpen. De bediening is erg handig. om de efficiëntie te verhogen en op basis van de mechanische structuur, het circuitontwerp, de intelligente bediening, het controlesysteem voor elektrische apparaten te gebruiken, wat belangrijk is om de sleeve-machine voor drank te labelen, hebben we een geavanceerd elektrisch apparaat ontwikkeld.

Materiaaltoevoerbuffereenheid is ontworpen om het label te besturen, het labeltoevoerproces te bufferen en gebogen label en labelobstructie te vermijden. De snijplaats voor labels wordt bestuurd door foto-elektriciteit en een menselijke machine om de snijplaats van het label te controleren en het snijden nauwkeuriger te maken. Om de traagheidskrachten in evenwicht te brengen om het labelgieten nauwkeuriger en stabieler te maken in het labelinvoerproces, moet u het automatische spanningsapparaat van de labelinvoereenheid gebruiken om onstabiele, lage snelheid en labelobstructie tijdens het toevoerproces van het hete krimpende label te voorkomen mouw en maak het proces vloeiend en voer het etiket snel in, ons bedrijf heeft een nieuw ontwikkelde dubbele aandrijfeenheid, deze KML-350 Deze etiketteermachine met rekbare hoes kan 350 flessen / minuut snelheid bereiken, sneller dan een gewone machine.

Hoogwaardige automatische etiketteermachine met rekhuls

Technische parameter

Capaciteit20000BPH (label hoogte ≤ 100 mm)
20000BPH (labellengte ≤ 100 mm)
18000BPH (label hoogte ≤ 250 mm)
18000BPH (labellengte ≤ 100 mm)
Percentage pas≥99,9%
Productieve efficiëntie van de hele lijn≥95%
Volgens 24 uur
Toepasselijke diameter van flesÆ28 mm ~ Æ 125 mm
Toepasselijke lengte van label30 mm ~ 250 mm
Toepasselijke dikte van etiket0,027 mm ~ 0,13 mm
Label materiaalPVC 、 PET 、 OPS
Binnendiameter van papieren buis≥4 "(101,6 mm)
Buitendiameter van papieren buis≤ 500 mm
SpanningAC380V, 50 / 60HZ, 3 fase
Ingangsvermogen van labelhulsmachine6KW
Ingangsvermogen van krimpende tunnel1.5KW
Druk van stoombron1-8 kg / cm2
Verbruik van stoom< 50 kg / uur
Buiten dimensieSleeve label hoofdmachine: L2100 * W1100 * H2000
Krimpende tunnel: L2300mm * B500mm * H1500mm
Totale gewicht1000 kg

Technische kenmerken en toepassing:

1. Deze rekhuls etiketteermachine keurt gesynchroniseerde transmissie en aandrijving door toestel met één riem goed. De vervanging van de transmissieriem is snel voltooid. Vergeleken met het type traditionele meerlagige laag waarvan de vervanging en het onderhoud meer dan zes uur nodig hebben, is het onderhoud eenvoudig en eenvoudig, zodat het de productie niet beïnvloedt.

2. De originele transducer van de snijkop bevindt zich in de snijkop en wanneer u de snijkop verwijdert, hoeft u de synchrone riem niet te corrigeren. Het heeft ook een uniek licht aanraakscherm voor mens en machine, dat betekent dat automatisch de originele locatie wordt doorzocht, evenals veiligheid en gemak die voorloopt op andere gelijkaardige producten. Het nieuwe ontwerp van de snijplotter neemt een stappenmotor aan met een hoge snelheid, stabiele en exacte beweging, trim de snijplaats en perfecte krimp. Compatibel met de synchrone locatiestructuur van het label, de fout van de snijplaats is binnen 1 mm.

3. Keurt roterende potentiometer goed die het etiket voeden stabiel en vloeiend mogelijk maakt en de lengte van het foutetiket, het etiketblok en ander probleem vermijdt wanneer de etiketvoedingsservo het etiket overbrengt.

4. Het remmende apparaat op de schroefdoorn controleert effectief de foutverrichtingen en verzekert de veiligheid van de middenpijler.

5. Aangenomen met mechanische overbrenging om de positioneringsriem aan beide kanten aan te drijven. Bij het verwisselen van de hele flesdrager, wordt de breedte naar beneden en naar boven allemaal gecontroleerd door één handwiel om synchroon en snel aan te passen.

6. Keur motor aan op en neer die de verrichting geschikter maken.

7. Nieuwe hetelucht krimpende tunnel: het keurt de machine van de hogedrukventilator goed. Speciaal ontworpen heteluchtcirkeltunnel bespaart meer energie en maakt de krimpfles mooier. Vergelijk met de traditionele krimpende tunnel, dit soort tunnel kan het beter doen voor gebogen flessen. (Optioneel).

Voordelen

1. De sleeve-etiketteermachine van het bedrijf is geschikt voor alle soorten flessen vruchtensap, theedranken, zuivelproducten, zuiver water, specerijen, bier, sportdranken en andere voedingsmiddelen- en drankenindustrie, heeft niet alleen een zeer precieze positie en samentrekking meer prominente fles perfecte fles.

2. De hoge stabiliteit van de mechanische structuur, de hele machine gemaakt van roestvrij staal en aluminium frame beschermend stijf frame, solide roest.

3. Hoogwaardige positioneringsnauwkeurigheid, alle mechanische transmissie-ontwerpen, het gebruik van geforceerde mouwlabels.

4. Lage onderhoudskosten van verbruiksartikelen, lage kosten voor het weggooien van dit machineblad, gemakkelijk te vervangen, de kosten zijn laag.

5. Betrouwbare service, het vliegtuig heeft een groot aantal reserveonderdelenmagazijnen, klaar om te leveren, evenals ervaren ingenieurs die u technische ondersteuning bieden.

6. Slank uiterlijk, het algemene kader van sterk, lichter en flexibeler gebruik.

7. Het nieuwe toonaangevende ontwerp, kwaliteit is meer solide en uitmuntendheid, geenszins in staat om de bestaande binnenlandse producten te vergelijken.

8. De machine is eenvoudige en elegante structurele componenten, zorgt voor een laag uitvalpercentage, eenvoudig onderhoud.

9. Een volledig assortiment beveiligingskasten, in feite een doordacht ontwerp.

10. Synchrone flessen, levering en stal;

11. Instelbare frees, snijmanoeuvre, standtijd verdubbeld.

12. De mens-machine-interface, die menselijker werkt;