Professionele fabrikant industriële ronde pot etiketteermachine

Professionele fabrikant industriële ronde pot etiketteermachine is voor ronde flessen met verschillende afmetingen, zoals ronde potten, ronde flessen, ronde blikken die kunnen worden gebruikt in de industrieën van cosmetica, voedsel, medicijnen, dagelijkse chemicaliën enzovoort.

Belangrijkste kenmerken:

1. Keur Servomotor of Duitse originele ingevoerde etiketteringsmotor goed om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen.

2. Voor bediening met één machine kan een draaitafel voor het in- en uitladen van de flessen worden gebruikt om de productie-efficiëntie te maximaliseren.

3. Het algemene materiaal van de apparatuur is internationale standaard SUS304 en geïmporteerd materiaal van aluminiumlegering, dubbellaagse anodisatiebehandeling, met hoge corrosieweerstand, zodat het nooit zal roesten en vervormen.

4. Er is geen bel wanneer het doorzichtige etiket wordt geplaatst en het zelfklevende etiket zal niet worden gevouwen.

Hoofd onderdelen:

Schakelkast, transportband, apparaat voor afzonderlijke flessen, apparaat voor etiketten op rol, apparaat voor borsteletiketten, 1 # etiketteermachine, besturingssysteem en controlesysteem.

Apparatuur functie beschrijving:

Controle systeem: Gebruik het PLC-besturingssysteem van het merk SIEMENS, met een hoge stabiele werking en een extreem laag uitvalpercentage;

Operatie systeem: Het man-machine contro 7 inch touchscreen, direct visuele interface eenvoudige bediening, met Chinese en Engish twee soorten taal, ook rijk aan de helpfunctie en foutweergavefunctie;

Controleer systeem: Gebruik de Duitse LEUZE-controlelabelsensor, automatisch controlelabelstation, stabiel en handig, hebben niet veel hogere eisen aan de werknemer.

Etiketsysteem verzenden: Gebruik SIEMENS high-power servobesturingssysteem, stabiel met hoge snelheid.

Alarmfunctie: Zoals het morsen van abels, het kapotte label of een andere storing tijdens het werken met de machine, zullen ze allemaal alarmeren en stoppen met werken.

Machine materiaal: Machine en reserveonderdelen gebruiken allemaal materiaal S304 roestvrij staal en geanodiseerde aluminiumlegering van hoge kwaliteit, met een hoge corrosiebestendigheid en nooit roesten.

Etiketteringsmanier: Gebruik het servo-verzendetiketsysteem om het etiket op het productoppervlak te verzenden.

Laagspanningscircuits gebruiken allemaal het Duitse merk Schneider.

Belangrijkste parameter:

RijmodusServomotor
Opbrengst (stuks / min)20-150 (kan instelbaar)
Operationele richtingLinks of rechts
Transportsnelheid≤40m / min
Nauwkeurigheid van labels± 1,0 mm
Labelrol binnendiameter76 mm
Buitendiameter labelrol350 mm (max.)
De geschikte maat labelStandaard maat: H: 15-130 mm L: 15-300 mm
(Andere maat kan worden aangepast)
De geschikte maat flessenKan aangepast worden
Printerapparaat gebruikt lucht5 kg / cm²
Kracht1000W
Gewicht350
Transportband hoogte900 ± 50 mm (hoogte kan worden aangepast)
Machine maat1800 (L) 800 (B) 1300 (H) mm
Spanning110V / 220V / 380V

Werkproces:

een. flessen verplaatsen naar een afzonderlijk flessenapparaat voor scheiding, houden flessen op een bepaalde afstand en bewegen in een middenlijn.

b. Wanneer sensorcontrolefles, stuur een signaal naar PLC, PLC ontving het signaal eerst om de informatie af te handelen en vervolgens het uitgangssignaal naar de servomotorbestuurder, aangedreven door de aandrijfmotor voor verzendlabel.

c. Het penseeletiket voorbij het etiket op de fles aan één kant, dan rolt de fles rond in het roletiketapparaat, het penseeletiket op het fleslichaam voor rond, het etiketteren van de afwerking.

De transportband kan worden gemaakt afhankelijk van de flesgrootte, de etiketteringssnelheid kan worden aangepast. De etiketteermachine kan alleen op de productielijn of op de bediening worden aangesloten.