Automatische hoge snelheid fles krimpkoker etiketteermachine

Algemeen van deze etiketteermachine

De automatische etiketteermachine voor ronde flessen keurt PLC programmeerbare controller, geïmporteerde servomotor, servobestuurder, frequentieomvormer en transducer goed; bovendien gebruikt deze flesetiketmachine de positioneringsmodule om ervoor te zorgen dat het gietetiket nauwkeurig, snel en stabiel is. Onze flesetiketteermachine heeft niet alleen een zeer nauwkeurige positie voor het gieten van etiketten, maar is ook bestand tegen de perfecte vorm van de fles na krimp.

Toepassing van High Speed Bottle Shrink Sleeve Labeling Machine

Automatische flesetiketteermachine is van toepassing op de voedingsmiddelen- en drankenindustrie zoals vruchtensap, thee, drank, zuivelproducten, zuiver water, specerijen, bier en sportdrank enz. Van alle soorten flessen; deze flesetiketmachine is geschikt voor diverse soorten flesjes, bijvoorbeeld: ronde fles, vierkante fles, platte fles, gebogen fles en bekervormig, etc. Sleeve labelmachine heeft niet alleen een zeer precieze positie voor het gieten van etiketten, maar ook kan de perfecte vorm van de fles na krimp weerstaan.

Faciliteitskarakter van High Speed Bottle Shrink Sleeve Labeling Machine

1. Gehele machine tegen grote hoeveelheid roestvrij staal en ulminiumlegering van goede kwaliteit, redelijke compacte breuk, gemakkelijk aan te passen;

2. Het rek van het het volumeetiket van de krimpfilm, past met regelbaar apparaat aan, geschikt aan te passen volgens verschillende volumelabel 5 ~ 10paper buis.

3. Eenvoudige installatie, dan kan geschikt voor vierkante en ronde fles.

4. Geen instrument nodig, is het roterende mechanisme geschikt om aan te passen, van toepassing te zijn om het flessentype te verschillen.

5. Unieke sleeve-etiketteringsmethode, aan te nemen op het drukken van de sleeve-etiketteringsmethode, niet alleen handig maar ook redelijk.

6. De unieke plaat van het ontwerpmes, binnen het specificatiebereik, kan het veranderen van de mesbasis vermijden, het wisselen van het mes is snel en gemakkelijk.

7. Keur aan Japans invoer servosysteem en foto-elektrisch met hoge gevoeligheid goed, is de precisie van het etiketknipsel hoogst.

8. Etiketlocatiesysteem, kan de in-fase aanpassen van de locatie bevorderen en verlagen volgens de specifieke vereisten van het flessentype.

9. Het controlerende geval van het roestvrij staal het elektrische materiaal, controleert keurt aan Japanse OMRON-PLC goed.

10. Keur aan geavanceerde mens-computerinterface auto controlerende technologie goed, keurt de belangrijkste elektrische component allen aan internationaal beroemd industrieel merk goed.

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer gedetailleerde productinformatie, neem dan gerust contact met ons op. Ook welkom in onze fabriek!

Productiecapaciteit Volgens de eisen van klanten
 Label specificatie φ30 ~ 90 mm
 Diameter fles & blik φ28 ~ 90 mm
 Label lengte 30 ~ 250 mm
 Etiket dikte ≥0,035 mm
 Label materiaal PVC / PET / OPS
 Hoofdmachinemacht 4KW (220V, 50Hz)
 Externe maat 2100 × 900 × 2200 mm
 Gewicht 480 kg