Automatische verticale etiketteermachine voor ronde flessen

Basisgebruik van etiketteermachines voor ronde flessen:

Voor de farmaceutische, voedings-, cosmetische en andere industrieën kunnen ronde flesetiketten worden aangebracht op de week- en halfronde etikettering.

Optionele automatische draaitafel Unscrambler kan direct worden aangesloten op de front-end productielijn, automatische zuigfles in de etiketteermachine, waardoor de efficiëntie toeneemt.

Optionele configuraties lintcodering etiketteermachines, online printproductiedatum en batchnummer, vermindering van flesverpakkingsprocessen, verbetering van de productie-efficiëntie.

Automatische verticale etiketteermachine voor ronde flessen

Toepassing van etiketteermachine ronde fles labeler:

Voor etiket: zelfklevende etiketten, zelfklevende folie, elektronische toezichtscode, streepjescode, enz.

Toepassing: omtrekoppervlak van het aan het membraan bevestigde label of product vereisen.

Industrie: veel gebruikt in voedsel, medicijnen, cosmetica, cosmetica, elektronica, metaal, kunststof en andere industrieën.

Toepassing: etikettering van PET-ronde flessen, etikettering van plastic flessen, ingeblikt voedsel, enzovoort.

Toepassing van etiketteermachine ronde fles labeler:

* Kern werkt: het product van het fleslichaam gescheiden, de sensor detecteert dat het product het signaal doorgeeft aan het etiketteringscontrolesysteem, het controlesysteem dat op zijn plaats is om de motor te besturen, verzendt een etiket dat op het product is aangebracht onder voorbehoud van etikettering en positie, productstroom de standaard unitafdekking, bedekt met standaard rotatie-aangedreven producten, het label is rolcoating, een label dat aan de actie is bevestigd, is voltooid.

* Procedure: plaats het product (waartoe de regel toegang heeft) -> productoverdracht (apparaat automatisch) -> Producten minuten verwijderd -> Producttesten -> Etikettering -> omslag gemarkeerd -> verzamel de etiketteringsproducten.

Automatische verticale ronde fles etiketteermachine Details

technische parameters

De volgende technische parameters voor het standaardmodel, andere speciale vereisten en functies kunnen worden aangepast

Geschikte labellengte (mm): 20 mm ~ 314 mm

Toepasselijke labelbreedte (breedte van het rugpapier / mm): 15 mm ~ 150 mm

Toepasselijke producten diameter (voor ronde fles) en hoogte: diameter: φ25mm ~ φ100mm

Hoogte: 25 mm ~ 230 mm

Toepasselijke standaard roldiameter (mm): φ280 mm

Toepasselijke standaard roldiameter (mm): φ76 mm

Etiketteringsnauwkeurigheid (mm): ± 1 mm

De standaardsnelheid (m / min): Servo: 5 ~ 25m / min

Stappen: 5 ~ 19 m / min

Etiketteringssnelheid (stuks / min): stappen: 30 ~ 80 stuks / min (met de fles en de labelgrootte)

Servo: 40 ~ 120 stks / min

Transportsnelheid (m / min): 5 ~ 25 m / min

Gewicht (kg): ongeveer 185 kg

Frequentie (HZ): 50 HZ

Spanning (V): 220V

Vermogen (W): 530 W (tractie stepper) / 980 W (tractieservo)

Afmetingen apparaat (mm) (L × B × H): 1950 mm × 1100 mm × 1300 mm

Automatische verticale ronde fles etiketteermachine Details

Kenmerken van automatische etiketteermachine voor ronde flessen:

♦ Breed scala aan toepassingen, die kunnen voldoen aan de volledige omtrek van ronde flesetikettering of halve cirkeletiket, omschakelen van flesetiketten tussen eenvoudig en gemakkelijk aan te passen;

♦ Labels vallen samen met hoge standaard met bypass corrigerende instellingen aannemen, gemarkeerd zonder gemakkelijke weg, delen van de x / y / z-richting labelen en de helling van acht drie vrijheidsgraden is instelbaar, past geen doodlopende wegen aan, labels vallen samen met hoog; labels kwaliteit, met behulp van standaard riemomslag seksuele onderdrukking, gladde etikettering, rimpel, verbetering van de kwaliteit van de verpakking;

♦ Flexibele flessen met standaardetikettering, flessen met automatische functie, stand-alone productie, kunnen ook worden aangesloten op de productielijn;

♦ Intelligente controle, automatische foto-elektrische tracking, zonder object, geen etikettering, geen automatische labelcorrectie en automatische detectiefunctie-labels, stickers en labels om lekkage van afval te voorkomen;

♦ Hoge stabiliteit, Panasonic PLC + touchscreen + Panasonic Matsushita elektrische oognaald + Duitse Leuze-labelsensor samengesteld uit geavanceerde elektronische controlesystemen, ondersteunende apparatuur 7 × 24-uurs werking;

♦ Aanpassing is eenvoudig, etiketteringssnelheid, transmissiesnelheid, verdeelde fles kan traploze snelheid realiseren, aanpassen indien nodig;

♦ Robuust, gebruikmakend van drie afstelmechanismen, profiteer van de stabiliteitsdriehoek, het geheel solide en duurzaam.

♦ Roestvrij staal en hooggelegeerd staal, voldoen aan de GMP-productievereisten;

Optionele kenmerken:

1. hete codering / markeerfunctie;

2. automatische voerfunctie (combinatie van product overwogen);

3. automatische terugspoelfunctie (combinatie van product overwogen);

4. meer etiketteringsapparaten;

5. labelfunctie voor positionering van de omtrek van de omtrek;

6. Andere kenmerken (volgens de eisen van de klant).

Configuratie van automatische etiketteermachine voor ronde flessen

NeeNaamModelEenheidMerk
1PLC controlesysteem6ES7212-1A1 Stel inSIEMENS
2Touch screen6AV6648-01A1 Stel inSIEMENS
3Foto-elektrische sensor

(Controleer fles)

FS-N18N1 Stel inJapan KEYENCE
4Foto-elektrische sensor

(Controleer het ondoorzichtige label)

GS611 reeksDuitse Leuze
5Servomotor2004-RZ08BAIAN1 Stel inAmerika AB
6Rit2003-CSD3-08BX21 Stel inAmerika AB
7Hoofdtransportmotor90W1: 301 Stel inDuitse JSCC
8Druk op de flesmotor40W1: 301 Stel inDuitse JSCC
9Snelheidsregelaar25-90W2 setsDuitse JSCC

Machine structuur:

Machinestructuur

Type transportband

Deze labeler gebruikt geïmporteerde industriële riem. Het is veel draagbaar zonder gemakkelijk vuil te maken en voor een langdurig gebruik. Het kan ook veranderen van het geschikte bandmateriaal afhankelijk van de producten.

Nauwkeurige sensor

Gebruik de glasvezelsensor van het hoogste niveau om producten nauwkeurig te maken en de locatie van labels te labelen zonder interferentie. Uniek ontwerp voor glijrail, het verschilt veel van het slechte ontwerp door de algemene fabrikant.

Kwaliteit en schoonheid

De hoofdstructuur van de labeler is vervaardigd uit S304 roestvrij staal met geanodiseerd proces en hoogwaardig aluminium. Het voldoet aan de GMP-standaard die zorgt voor eenvoudig onderhoud en een lange levensduur. Topketting gemaakt van FRP-kettingmateriaal en slijtvaste UPE-geleiderail toegepast voor het transportsysteem is ontworpen om het uiterlijk van het product te beschermen en efficiënte prestaties te bieden. Het neemt ook toe met jarenlang betrouwbaar langdurig gebruik.

Eenvoudige aanpassing van het mechanisme

Het biedt een kleine of grote brede aanpassing door uitgerust met een handwielmechanisme voor eenvoudige aanpassing van de applicator. Het zou ook zorgen voor een vlakke en soepele etikettering, afhankelijk van de productafmetingen en de etiketteringspositie door een geschikte aanpassing van het wikkelstation.

Stijve machinebasis

Dubbele vierkante voetsteunen zijn gemaakt van roestvrij staal. Het is stabiel en neemt niet veel ruimte in beslag. Wanneer de labeler werkt, zou het niet trillen en de labelactie beïnvloeden.

Flexibele mobiliteit

Het mobiliteitswiel en de roestvrijstalen bevestigingsmoer zijn ontworpen om de machine flexibel te verplaatsen om een andere productielijn te ondersteunen. Daarom zou het de investeringsvoordelen vergroten.

Pakket: Elke machine verpakt door PO-folie en vervolgens verpakt in standaard houten kist.

Productieleider: 20 werkdagen na ontvangst van de aanbetaling 30%, de andere 70% betaling verzameld vóór verzending

Garantie: voor alle machines geldt één jaar garantie. (uitgezonderd van de garantie zijn problemen als gevolg van ongevallen, misbruik,
verkeerde toepassing, opslagschade, nalatigheid of wijziging van de apparatuur of zijn componenten. OOK HET GEMAKKELIJK GEBROKEN ONDERDEEL IS NIET INBEGREPEN IN DE GARANTIE)

Installatie: nadat de machine in uw fabriek is aangekomen, zal onze technicus, indien nodig, naar uw plaats gaan om de machine te installeren en te testen en ook uw werknemer op te leiden om de machine te bedienen (de tijd van de trein is afhankelijk van uw werknemer). De kosten (vliegticket, eten, hotel, de reiskosten in uw land) moeten op uw rekening staan en u moet voor de technicus 100 USD per dag betalen. ook kunt u naar onze fabriek gaan om een opleiding te volgen.

Na de dienst: Als u het probleem op de machine krijgt, gaat onze technicus naar uw plaats om de machine zo snel mogelijk te repareren. De kosten moeten op uw rekening staan.