Verticale plastic fles voor- en achterkant Dubbelzijdige etiketteermachine

Automatische zelfklevende dubbelzijdige etiketteermachine is geschikt voor enkelzijdige of dubbelzijdige etikettering van platte flessen, speciaal gevormde flessen en vierkante flessen in dagelijkse chemicaliën, huishoudchemicaliën, medicijnen en voedsel. Zoals smeermiddelflessen, wasmiddelflessen, schoenpoetsflessen, visflessen, drankflessen, cosmetische flessen etc., optionele lintcodeprinter of inkjetprinter, tegelijkertijd labelen om het batchnummer van de printproductie, productiedatum en andere informatie te bereiken, om etikettering en inkjetprinterintegratie te bereiken, het verpakkingsproces te verminderen en de productie-efficiëntie te verbeteren.

Verticale plastic fles voor- en achterkant Dubbelzijdige etiketteermachine

Invoering

Deze etiketteermachine voor plastic flessen is een PLC-besturingssysteem, past veel moderne elektronische technieken toe, zoals rijpheidstechnologie van PLC, hoge snelheid A / D-omvormer, foto-elektrische detectie, LCD-scherm met hoge puntmatrix, touchscreenbediening, en het is ook het nieuwe upgradeproduct dat is ontworpen door ons bedrijf. De controller wordt gecombineerd met vele aspecten, namelijk microcomputerbesturing (touchscreen, systeembedieningspaneel en signaalinterfacepaneel); Signaalsensor (foto-elektrische sensor met diffuse reflectie en foto-elektrische sensor tegenover elkaar); stappenmotor en driver (stappenmotor en stappenmotor driver); gereguleerde voeding (voedingstransformator en paneel van geregelde voeding). De zeer grootschalige geïntegreerde schakeling van het systeem is geïmporteerde componenten van hoge kwaliteit die een snelle etiketteringssnelheid, hoge betrouwbaarheid en goede stabiliteit hebben. Deze controller is ontwikkeld van de traditionele LCD-controller, maar verschilt van de traditionele LCD-controller, het is niet alleen een te grote mens-machine-interface, maar ook een grafisch display en een informatie-cue-functie maken de machine gemakkelijker te bedienen en menselijker. Voeg vooral de digitale besturing van de motor met instelbare snelheid toe, die de regeling van de afzonderlijke snelheid van de flessen, de scrollsnelheid van het label en de overdrachtssnelheid van de fles realiseerde en ook het starten en stoppen van de fles.Dan betekent het echt dat alle lopende machines worden bestuurd door een controller.

Verticale plastic fles voor- en achterkant Dubbelzijdige etiketteermachine

Technische parameter

Etiketteringssnelheid40-150 stks / minuut
Diameter flesOnder 120 mm
Label maat(L) 20-280 mm (H) 30-140 mm
Labeler-fout≤ ± 1 mm
Buitendiameter haspel:Maximaal 360 mm
labelrol binnendiameterφ76 mm
Netto gewicht300 kg
Contour maten2000 * 900 * 1700 mm

Verticale plastic fles voor- en achterkant Dubbelzijdige etiketteermachine

Technische kenmerken en toepassing:

1. Deze plastic fles etiketteermachine elektronische bedieningsonderdelen die bestaan uit mainframe, transportband, scheidingsapparaat, etiketteerstation, volumelabel, volumelabelplaat en bedieningsscherm enz.

2. Outputreservering: u kunt de output instellen die u wilt, deze werd gestopt zodra het doel was bereikt.

3. Tel de output voor elke ploeg: tel alle labels voor elke ploeg zodat de fabricage de totale productie effectief controleert.

4. Stop automatisch zodra de labels zijn opgebruikt: het kan alarm geven zodra alle labels zijn opgebruikt.

5. Gecentraliseerde controle van de snelheidsaanpassingsmotor: De controller kan de snelheid van elke snelheidsaanpassingsmotor direct regelen, starten en stoppen.

Verticale plastic fles voor- en achterkant Dubbelzijdige etiketteermachine

6. Verschillende inhoud tonen voor verschillende interface op touchscreen. gerealiseerd bewegingsmenu, rondom alarm en levendig uitgelegd met Chinees.

7. Data power-off reserve: Controller kan de parameterinstelling en statistische gegevens beschermen om te voorkomen dat gegevens verloren gaan als de machine per ongeluk werd uitgeschakeld.

8. Indicatie van storing: bewaak veel fouten in de etiketteringsprocedure, de machine zal automatisch worden uitgeschakeld met gealarmeerd en rood licht op zodra het systeem uitvalt.

9. Deze etiketteermachine voor plastic flessen Geschikt voor de farmaceutische, voedings-, dagelijkse chemische industrie zoals de circulaire etikettering en halve cirkel ronde objectetikettering.