Twee-kop automatische plastic glazen fles krimpen etiketteringsmachine

Korte introductie over de etiketteermachine voor krimpkousen

1) VK-300 sleeve-etiketteermachine is aangepast om aan de exacte eisen van fabrikanten en leveranciers te voldoen. Het kan stand-alone worden toegepast of geïntegreerd in-line en bijpassende vulapparatuursnelheden.

2) Het frame van de apparatuur is op de naad gelast, roestvrijstalen sectie van voedingskwaliteit. Deze solide basis kan beweging en trillingen tot een absoluut minimum beperken en zo een consistente, nauwkeurige etikettering garanderen.

3) Het hoofdvlak van de eenheidssnijder is van toepassing op de container van ∮30 mm-∮130 mm. U hoeft het nooit te wijzigen of te debuggen. Bovendien is het uitgerust met een uniek licht aanraakscherm voor mens en machine, namelijk automatisch zoeken naar de originele locatie, evenals veiligheid en gemak dat voorloopt op andere vergelijkbare producten.

4) Met een redelijke hoogte is het gemakkelijk om de labe te bevestigen. U hoeft er slechts licht op te drukken. Bovendien zal het label automatisch detecteren en lokaliseren. Het wisselen van label is gemakkelijk en handig. Bovendien is de uitgesneden plaats absoluut exact.

5) De nieuw ontworpen cutter-stappenmotor waarvan de snelheid hoog is en de actie exact is. De snede is in orde en het krimpen is perfect. Dit ontwerp werkt samen met de gesynchroniseerde locatie van het label, de structuur maakt de precisie van de snijlocatie binnen 1 mm mogelijk.

Twee-kop automatische plastic glazen fles krimpen etiketteringsmachine

Technische parameter

Nee.ItemTechnische data
1Importeer vermogen4,0 kW
2Spanning importeren∮3, 380/220 VAC
3Capaciteit (productiesnelheid)300 flessen per min
4Afmeting van gastmachine (mm)L2100 × B850 × H2000
5Toepasselijke diameter container (mm)φ28 mm ~ φ120 mm
6Toepasselijke labellengte (mm)30 ~ 250 mm
7Toepasselijk diktelabel (mm)0,03 ~ 0,13 mm
8Toepasselijke binnendiameter van papieren buis5''~10''

Twee-kop automatische plastic glazen fles krimpen etiketteringsmachine Twee-kop automatische plastic glazen fles krimpen etiketteringsmachine

FAQ

Q1: heb je een referentieproject?

A1: We hebben een referentieproject in de meeste landen, als we de toestemming krijgen van de klant die de machines heeft meegenomen
van ons kunnen we u hun contactgegevens vertellen, u kunt hun fabriek bezoeken.
En u bent altijd welkom om ons bedrijf te komen bezoeken en de machine in onze fabriek te zien draaien. We kunnen je ophalen
vanaf het station in de buurt van onze stad.Neem contact op met onze verkopers voor een video van onze referentie-hardloopmachine

Vraag 2: Biedt u service op maat?

A2: We kunnen de machines ontwerpen op basis van uw vereisten (materiaal, vermogen, etiketteringstype, de soorten flessen enzovoort).
Tegelijkertijd geven we u onze professionele suggestie, zoals u weet, zijn we al vele jaren actief in deze branche.

Vraag 3: Wat is uw garantie of de garantie van de kwaliteit als we uw machines kopen?

A3: Wij bieden u machines van hoge kwaliteit met 1 jaar garantie en leveren levenslange technische ondersteuning.

Q4: hoe lang voor installatie?

A4: Volgens de bestelling van uw machine kunnen we onze ingenieurs naar uw fabriek sturen. het duurt ongeveer 10 dagen tot 25 dagen.