Volledig automatische potten glazen flessen krimpkous etiketteermachine

Automatische etiketteermachine met krimpkous, met stoomkrimp-tunnel en generator, PVC, PET-etiketmachine Flessen Krimpetiketteermachine.

Flessen-ontsleutelaar met een diameter van 1,0 m

De Unscrambler is de drijvende kracht met frequentieregelingstafel, zet de fles kunstmatige ronde draaitafel, draaitafel rotatie, zal worden overgebracht naar de flessentransportband die is doorgegaan in de vullijn om te vullen. Makkelijk in gebruik, je doet makkelijk met de fles Unscrambler werk.

Flessen ontsleutelaar voor flessen

Kenmerken van flessenontscodeerder

1) Geschikt voor het ontcijferen van wanordelijke polyesterflessen
2) Lijnt flessen uit en voert ze af met een vacuümtransportband
3) PLC programma gestuurd
4) Automatisch.
5) Hoge snelheid

Technische parameters van flessenontsleutelaar

Flessen ontsleutelaar voor flessen

* Diameter: Φ1000 mm
* Snelheid: 430-50 flessen / min (met snelheidsregelaar, Schneider-omvormer)
* Vermogen: AC 220V ± 5% 50Hz 120W
* Materiaal: SUS304
* Motor: Wanxin (merk Taiwan, verloopstuk zonder onderhoud)
* Variabele snelheidsregelaar: Taida
* Machinegewicht: 80 kg Flessendiameter Ø20 ~ Ø100 mm

sleeve etiketteermachine met krimptunnel

De sleeve shrink etiketteermachine met krimptunnel keurt PLC programmeerbare controller, geïmporteerde servomotor, servobestuurder, frequentieomvormer en transducer goed; ook is het uitgerust met de positioneringsmodule om ervoor te zorgen dat het gietlabel nauwkeurig, snel en stabiel is.

sleeve etiketteermachine met krimptunnel

1 Gesynchroniseerde transmissie, elke vervanging van de transmissieriem is snel voltooid. Vergeleken met het type traditionele meerlagige laag waarvan de vervanging en het onderhoud meer dan zes uur nodig hebben, is het onderhoud eenvoudig en eenvoudig, zodat het de productie niet beïnvloedt.

2-eenheidsnijderkop vlakontwerp in China dat van toepassing is op de container van 30 mm - 130 mm. Je hoeft het nooit te veranderen of te debuggen. Het heeft ook een uniek licht aanraakscherm voor mens en machine, dat wil zeggen, automatisch zoeken naar de originele locatie, evenals veiligheid en gemak die andere gelijkaardige producten vooruitlopen.

3 Enkelvoudig krimpend etiketvoedingsvlak, redelijk hoog, wat handig is om het etiket te bevestigen; microcomputer auto figuur die enactment en aanpassing voorkomen. u hoeft het maar lichtjes te drukken, het label zal automatisch detecteren en lokaliseren. de verandering van label is snel en handig, bovendien is de snijplaats absoluut exact.

4 Etiketaanvoerapparatuur; het aansturen van gesynchroniseerde trekkracht controleert de levering van het etiket, de leveringscapaciteit is 90 meter per minuut, het toevoervlak van het volumelabel is 500 mm, de binnendiameter van de papieren buis is 4 ', 8', 10 '. het voeden is een stabiele trekkracht die de exacte lengte van het etiket en de stabiele, snelle levering van het etiket mogelijk maakt.

5 De middelste pijler past stapsgewijze shoot-labelstructuur toe en de snelheid is 150B per minuut.

6 De nieuw ontworpen snijkop gebruikt stapsgewijze motoraandrijving met hoge snelheid, actie is exact, de snede is in orde en het krimpen is mooi. Dit ontwerp werkt samen met de gesynchroniseerde locatiestructuur van het label en maakt de precisie van de snijlocatie binnen 1 mm mogelijk.

7 Veel noodstopknoppen zorgen voor een noodstop op de juiste positie langs de productie waardoor een veilige productie gegarandeerd is.

sleeve etiketteermachine met krimptunnel

Toepasselijke soorten etiketten:

Diverse soorten flessensoorten, bijvoorbeeld: ronde fles, vierkante fles, platte fles, gebogen fles en bekervormig, etc.

Toepasselijke soorten etiketten:

Belangrijkste technische parameters van de hoeslabelapparatuur:

Belangrijkste technische parameters van de sleeve-etiketteringsapparatuur

Nee.Een deelItemEenheidYX-SL150
1FlessenspecificatieVolumeL.0.35~1.5
Diameter halsmm28~38
Diameter van het lichaammm50~110
Hoogte flesmm150~310
2Label specificatieMateriaal/PVC HUISDIER OPP OPS
Diktemm0.038~0.05
3Etikettering specificatieEtiketteringssnelheidb / min.150 spm
Omgevingstemperatuur.C-10~40
4Power standaardVoornaamste krachtKw3
SpanningV.210 ~ 250VAC 50hz
5Transportband specificatieInlaatbandm2
Flessen transportbandm7
6DimensieHoofdmachineafmeting L * W * Hmm2000*1100*2100
GewichtKg350
7Productie snelheid0,5 l / 1,5 lbph5000 ~ 8000 bph

Tunnelparameter verkleinen

krimp machine maat: 2100 * 850 * 2000 mm

stoomdruk: 1 kg / cm2

stoom: 50 kg / u

grootte van de stoomoven: 2000 * 500 * 1700 mm

Sleeve shrink labelen van monsters van eindproducten

Krimp tunnel

Sleeve shrink labelen van monsters van eindproducten

Sleeve shrink labelen van monsters van eindproducten

Garantie: voor alle machines geldt een garantie van één jaar. (uitgezonderd van de garantie zijn problemen als gevolg van ongelukken, verkeerd gebruik, verkeerde toepassing, opslagschade, nalatigheid of wijziging van de apparatuur of zijn componenten.

Installatie: nadat de machine in uw fabriek is aangekomen, zal onze technicus, indien nodig, naar uw plaats gaan om de machine te installeren en te testen en ook uw werknemer op te leiden om de machine te bedienen (de tijd van de trein is afhankelijk van uw werknemer). De kosten (vliegticket, eten, hotel, de reiskosten in uw land) moeten op uw rekening staan en u moet voor de technicus 100 USD per dag betalen. ook kunt u naar onze fabriek gaan om een opleiding te volgen.

Na de dienst: Als u het probleem op de machine krijgt, gaat onze technicus naar uw plaats om de machine zo snel mogelijk te repareren. De kosten moeten op uw rekening staan.