Dubbelzijdige etiketteerapparatuur zonder sticker voor plastic glazen flessen

De dubbelzijdige automatische etiketteermachine is geschikt voor vierkante flessen of platte flessen met dubbele markering of enkele markering. De vormriem kan worden gekanteld en de labelkop kan in acht standen worden versteld, zodat de machine binnen enkele minuten met succes kan worden aangepast voor elke fles.

Parameter van flesetiketteringsmachine

Voedingsvermogen (V / Hz): AC 220/50 110/60
Vermogen (W): 1500
Etiketteringsnauwkeurigheid (mm): ± 1,0
Etiketteringsgrootte (mm): Hoogte 15-100 mm Lengte 20 ~ 300 mm
Flessengrootte (mm): Buitendiameter 12-100 mm Hoogte 30-200 mm
Capaciteit (b / m): 40-120
Afmeting (L × B × H) (mm): 2200 × 1400 × 1550
NW (kg): 320

Dubbelzijdig niet-stickeretiketteringsmateriaal voor plastic glazen flessen Details

De druk tussen de actieve as en aandrukrol is instelbaar, zodat de looprichting van de lanel vrij kan worden aangepast. Het label wordt alleen flexibel aangedrukt zonder vervorming.

De labelkop neemt de structuur aan van de dubbele persrollen, het zorgt ervoor dat het label strak wordt aangetrokken maar niet kapot gaat vanwege het papier dat aan de onderkant wordt gestanst, de gescheiden koppeling maakt de spanning meer in balans. De op het touchscreen gebaseerde menselijke interface in het Chinees en het Engels met één online helpsysteem maakt het gemakkelijk om de machine te bedienen. De persband wordt gevreesd in de hoofdtransportlijn, dus het zorgt ervoor dat de twee transportlijnen absoluut synchroon werken.

Dubbelzijdig niet-stickeretiketteringsmateriaal voor plastic glazen flessen Details

De automatische etiketteermachine wordt geleverd met de beroemde scheidingsmotor, zodat deze een echte gesloten lusregeling realiseert en het fenomeen van "de blinde man-wandeling" vermijdt wanneer deze wordt geleverd met de stappenmotor. De meerkanaals encoder detecteert de labelpositie nauwkeurig en met hoge snelheid. Het etiket wordt na het aanbrengen op de fles met een flap aangedrukt en door de actieve en passieve sponsrollen aangedrukt. dus als het label vastzit, heeft het geen blaas. Het is vooral van toepassing op de kristallen flessen die zijn gelabeld met transparante etiketten. De optionele luchtaandrijf- en rollabelset kan ronde flessen nauwkeurig labelen.

Automatische etiketteermachines kunnen worden gebruikt als zelfstandige etiketteerstations, maar zijn gemaakt om te werken als onderdeel van een geautomatiseerd verpakkingssysteem. Er kunnen verschillende etiketteermachines worden gebruikt om etiketten in verschillende formaten aan te brengen, zoals hieronder besproken. Automatische labelmachines kunnen het labelproces aanzienlijk versnellen, waarbij alleen een operator nodig is voor het opzetten en verwisselen van labelrollen. Normaal gesproken, als flessen door het bandtransportsysteem bewegen, zal een flessenscheider worden gebruikt om een kleine opening tussen elke container te plaatsen, zodat de consistente, kreukvrije applicatie doorgaat, zelfs bij hogere snelheid.

Dubbelzijdig niet-stickeretiketteringsmateriaal voor plastic glazen flessen Details

Etiketteringsformaten

Etiketteermachines kunnen labels aanbrengen op een scala aan soorten containers en formaten in verschillende formaten. Een van de meest voorkomende labeltypes op het wikkellabel. Wikkel labelers simpelweg een label om een fles. Flessenwater en andere drankachtige producten profiteren van het gemak van wikkeletiketten, die goed werken met ronde containers. Etiketteermachines kunnen echter veel meer dan simpelweg een etiket om een fles wikkelen. Boven- en onderetiketten en voor- en achteretiketten kunnen twee verschillende etiketten op dezelfde container aanbrengen terwijl deze door een etiketteermachine beweegt. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de configuratie van dit type labelmachines, de labels zelf mogelijk in een specifieke configuratie van de labelfabrikant moeten komen. Met deze twee labelsystemen kunnen verpakkers een frontetiket maken voor marketing en productpresentatie, terwijl voedings- en andere informatie op een achteretiket wordt geplaatst. Labelers kunnen ook worden vervaardigd om labels met drie panelen aan te brengen op vierkante of rechthoekige containers, hoeklabels en andere aangepaste formaten voor unieke verpakkingsprojecten.